GeorgeTDi Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Zdravím vás, chci se s váma poradit jakou dát v rámci údržby barvu na brzdiče u svého superba combi? Kola mám 18" Luxony Barva auta šedá platin Jde mi o to, že nějaký divoký barvy se mi na superbu nezdají. Třeba ta červená na RS octávkách je pěkná, ale k superbu nevím nevím, přijde mi to takové rádoby sportovní na nesportovní vůz. Asi zůstanu u stříbrné hammerite. Zelená by mi k tomu taky neseděla a modrou jsem měl na stříbrným golfu ale k té šedé platin by asi také neseděla. Černou asi také ne. Poraďtě co vy na to prosím. Díky Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Stříbrná je jasná volba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 20. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Nebo co ta světle šedá? Taky nevypadá marně http://pemi.cz/content/file/Vzornik%20Hammerite.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akire1 Vloženo 20. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2013 Taky bych se spíš klonil k té stříbrné, i když asi i ta šedá by nemusela být marná, ale to záleží na tvém vkusu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerky18 Vloženo 2. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Ja som dal strieborne k sedemu a som maximalne spokojny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 2. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2013 Je tam nakonec stříbrná a barva auta taky šedivá. Vypadá to dobře ;-) Díky za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 jak si to natíral ? Sundal jsi třmeny dolu a nechal viset na hadičkách nebo si to matlal na tom bez demontáže ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 11. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Matlal na tom bez demontáže. Až budu měnit destičky tak doladím ty zbytky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.