juanv Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Ahoj, Novou RS považuju za velmi atraktivní a rád bych se na ní podíval "v reálu". Na škodováckém webu se zatím člověk k informacím o RS skladovkách nedostane - napište, prosím, kdo už viděl a jaký eReSo u dealera. V ČR. :-) Hezký den všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxIW Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Pokud vím, RS se má začít nabízet až od září, takže si nejsem jistej, že už teď nude k vidění... Zatím vím jen o jejích testech na mosteckém autodromu (samozřejmě uzavřeném...), ale pokud někdo zjistíte, že už jí dealeři maj, určitě mě info potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Prodejce mi včera řekl, že na liftback je do konce roku restrikce, kvóty jsou prý uvolněny jen na combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juanv Vloženo 23. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Proč restrikce? Chtějí zaplavit svět pouze kombajnama, nebo už není na liftbacky kapacita na lince? Nebo snad chce Škoda, aby jsme se postavili do fronty před Mototechnou a pak zapisovali do pořadníku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochaine Vloženo 23. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2013 Jak jsem koupil, tak prodávám. Podrobnosti jsem nezjišťoval. Jinak OIII RS jsem viděl naživo (na ulici) v Praze někdy o víkendu - byl to černý liftback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.