lada Vloženo 22. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2013 Chci se zeptat, jestli je nutné brzdové destičky potirat zezadu lubrikantem proti pískaní??? Protože ty co se dávají na Superb II už mají na sobě takový pogumovaný plíšek. Ja je totiž nepotřel a vše ok...ale ted mi trochu piskaji když při parkovaní trochu brzdím s vydočenýma kolama. Tak jen jestli to musim znovu rozeprat a potřít dobo je chyba nekde jinde. Snad se tu najde nějakej odborník...Předem děkuju moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 29. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 hmm tak tady asi nikdo nemění desticky sám, tak ani neví, jestli na ně davá nějaký tuk proti pískání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 ale menia , proste to znovu rozober , vyčisti všetky styčné plochy aby doštičky išli úplne ľahko a potom to namazať . Medeným sprejom , Sprejom na brzdy Wurth HT Sprej , Makra Kera brake alebo iným ... ak sú to predné tak tie zvlášť na tom Superbe majú držiaky vyfrezovanú drážku ktorá vedie doštičky a musí sa to vybrúsiť dočista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 31. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2013 http://forums.vwvortex.com/showthread.php?3942932 ale niektoré platničky pískajú stále nech robíš čo robíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 19. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2013 Tak jsem to promazal tim specialnim tukem proti pískání, ale píská to stejne možná mín ale piska to trochu porad...tak je to destickama jsou to TRW. Ferodo desticky mi nikdy nepískaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.