Stringo Vloženo 3. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Tak jsem našel tu LED Osram. Cena za sadu 2ks = 550kč + 120kč poštovné. Teplota: 4000k Nikde se ale nepíše o homologaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Já našel právě buď Osram nebo Philips 4000K ale cenovka za 2ks 500,- jinak Phillips má novou řadu WhiteVision ale to bude stejné jako žárovky od Osramu co máš si myslím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 nevíte někdo o LED do zpátečky aby fakt svítila, neházela chybu, ale nestála jedna 500kč??? http://www.aliexpress.com/item/30W-AMBER-CANBUS-ERROR-FREE-CREE-P21W-BA15S-1156-LED-CAR-TURN-SIGNAL-LIGHT-BULB/32274357952.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 (editace) Tak jsem našel tu LED Osram. Cena za sadu 2ks = 550kč + 120kč poštovné. Teplota: 4000k Nikde se ale nepíše o homologaci Pokiaľ viem, žiadnu homologizáciu nemajú a podľa výrobcu sú určené buď na použitie do interiéru alebo "off-road", viď web výrobcu: http://www.osram.cz/osram_cz/produkty/svetelne-zdroje/osvetleni-vozidel-a-jizdnich-kol/automobily/led-vnitrni-osvetleni/ledriving-w5w-premium/index.jsp "Neodpovídá ECE Schváleno pouze pro venkovní použití mimo veřejné komunikace. Neoprávněné použití na veřejných komunikacích vede k odebrání technického průkazu vozidla a ztrátě platnosti pojištění." Už mám pár C5W Warm White (4000K, krásna biela farba) na ŠPZ a tento týždeň čakám na ďalšie C5W a W5W komplet do interiéru. Bral som ich hlavne preto že tie čínske no-name majú u mňa veľmi krátku životnosť a nepáči sa mi ich farba, lebo väčšina má 6000-7000K čo je na mňa priveľmi modré, hlavne v interiery. Editováno: 3. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Bereš od Osramu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Áno, tento týždeň by mi to malo prísť. Všetky Warm White, čiže 4000K. Fotka, resp. monitor to môže skresľovať. Farba je fakt "bielo biela" bez nádychu žltej alebo modrej, čo sa mne osobne páči najviac. Editováno: 4. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Takže ke xenonům to je asi jediná možná varianta co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) No, ak ich chceš do parkovačiek, existujú aj klasické Osram Cool Blue Intense W5W, ktoré by mali mať vraj tiež okolo 4000K. Sám ich mám v parkovačkách a nevyzerá to zle. Ale podľa mňa sú LED viac biele. Ďalšia vec je, akú máš farbu tých xenónov, pokiaľ OEM 4300K tak si myslím že aj tie klasické nebudú až také zlé. Ak máš viac ako tých 4300K a chceš to doladiť tak jedine tie Osram LED lebo sa robia v teplotách 4000K, 6000K a 6800K. Editováno: 4. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Mám normálně origo xeny se 4300K. Nechceš postnout fotku jak to svítí s parkovačkama (žárovkama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Tu to mám zdokumentované: http://forum.skodahome.cz/topic/129860-fabia-combi-elegance-16-tdi/page-5#entry1972281 Bohužiaľ je to ešte mojím starým mobilom (S4 Mini) a ten má vyváženie bielej fakt hrozné. V skutočnosti je tá Cool Blue Intense biela (nie modrá) a ostatné dve boli do žlta (jedna viac, jedna menej). Je tam tiež vidno ešte staré čínske LED v ŠPZ ktoré sú fakt hrozne modré a vydržali mi tak asi 4 mesiace. Ak chceš, keď mi prídu tie Osram LEDky môžem dať jednu do parkovačky vyfotiť rozdiel medzi Cool Blue Intense W5W a tou Osram LED 4000K. Editováno: 4. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Porovnání fajnové akorát ty Osram žárovky jsou na straně spolujezdce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Áno áno, sú na strane spolujazdca. Editováno: 4. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Lordííík: Tak se pochlub a napiš sem, jaké máš v autě žárovky (pokud budou i odkazy, tím lépe). Já mám komplet Čínu a je fakt, že to je modrobílé světlo 5000k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Právě to mě trošku zmátlo jo a ještě bral si klasickou skleněnku nebo tu halogenovou verzi (jakoby do špičky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 (editace) Lordííík: Tak se pochlub a napiš sem, jaké máš v autě žárovky (pokud budou i odkazy, tím lépe). Já mám komplet Čínu a je fakt, že to je modrobílé světlo 5000k ŠPZ: http://www.smdledziarovky.sk/auto.led/c5w.c10w/led.auto.ziarovka.c5w.39mm.4x.smd5050.canbus.radiator Kupoval som ich do dvoch áut, Fábia 2 FL a Audi A3 Sportback. V oboch autách je po nich, čiže svietia napr. 3 diódy zo 4, alebo niekedy blikajú.. Interiér: Kupoval som ich tiež do oboch aút, čiže kombinácia http://www.smdledziarovky.sk/auto.led/c5w.c10w/led.auto.ziarovka.c5w.39mm.4x.smd5050.canbus.radiator a http://www.smdledziarovky.sk/auto.led/c5w.c10w/led.auto.ziarovka.36mm.c5w.3.smd5050 a http://www.smdledziarovky.sk/auto.led/t10.w5w/led.auto.ziarovka.t10.led.05w.12v.studena.biela Všetky Farba odhadom okolo 7000K, zatiaľ fungujú všetky, ale je pravda že čas ktorý boli rozsvietené sa dá rátať na minúty, takže tam sa o životnosti veľmi baviť nedá. Momentálne sú na ceste Osramky LEDriving 4000K do celého interieru pre F2 a tie čínske vyhodím.. Právě to mě trošku zmátlo jo a ještě bral si klasickou skleněnku nebo tu halogenovou verzi (jakoby do špičky) Presne tieto: http://www.osram.cz/osram_cz/produkty/svetelne-zdroje/osvetleni-vozidel-a-jizdnich-kol/automobily/signalni-svetelne-zdroje-pro-automobily/cool-blue-intense/index.jsp Editováno: 4. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 My máme v interiéru Čínu (kolika K nikde nepíšou ale není to zase tolik modré tudíž 5000K?) Stropní světlo přední Stropní světlo zadní Přihrádka spolujezdce Dveře + RZ FRS Kufr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Únor 2015 Autor Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 PowerLux mám taky, resp. klon se stejnými parametry objednaný z Čínských stránek a je to bílé světlo s namodralým efektem, není to úplně modré, ale jak tu bylo napsané, bylo by lepší těch 4000k kdy by to bylo opravdu bílé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Já to sem dal jen jako ukázku neříkám že to je pecka ovšem za ty peníze do interiéru luxus. Do exteriéru bych přecejenom radši něco lepšího... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 No neviem, mal som viacero lediek, ako su na obrazkoch a ziadne nevydrzali dlho, resp. tie canbus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Já je mám asi 2 roky a pořád drží (je fakt že ty 8xSMD se dávaly později) ale jak říkám že tu cenovku odvádí super práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 5. Únor 2015 Sdílet Vloženo 5. Únor 2015 Ještě jsem našel tyhle a měly by mít rozptyl 360° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filltos Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 a na kolik přijdou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Tak, konečne mi došli Osram LEDriving 4000K. Tu môžete vidieť porovnanie: Zľava: LED Osram vs. LED Čína vs. Klasika Editováno: 6. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Pekna biela Kde si objednaval? Kolko to vyslo? Nepresvecuje, ked mas ostatne ziarovky v lapmicke vybrate? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordiik Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 (editace) Ja som ich mal za nákup bez DPH. Objednával som ich totiž u otca mojej priateľky za "rodinné" ceny Inak, viem že ich s istotou majú tuto vo všetkých farbách a prevedeniach: http://www.formotor.sk/245-led-osram-novinka#/vyrobca-osram/kategoria-w5w-t4w-c5w-p21w-py21w Zatiaľ ich mám len vpredu, keď ich nahodím všade dám vedieť či zhasínajú korektne. Editováno: 6. Únor 2015, autor: Lordiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.