Přejít na obsah

dodatečná montáž nezávislého topení

trucker655

Doporučené příspěvky

Záleží na značce, výkonu topení (jedno nebo dvoj výkonový) a jakej dálkáč si představuješ (přes mobil, "opravdickej dálkáč"), Benzín nebo nafta? Typ motoru-u některýho třeba budeš prní jako mi u 2.0TFSI.

Ale tak 30 až 40 tisíc

Mluvím o novým topení a montáži firmou se vším všudy. Ne nějakou čínu co nepasuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 týdny později...

Já mám octavku r.v. 97 1,9TDi a sehnal sem si bufika Eberspaecher D5W SC za 3 tisice skoro novej, takze v prvni rade zalezi za kolik sezenes bufika. Na vrakacu se obcas vyskytne a da se vymontovat za rozumnou cenu. Origo dalka stoji nekolik tisic, ja to vyresil za tisicovku dalkou od Jablotronu. Jde to i bez spinacich hodin, ja je tam ale mam, ty stali 2 tisice. Montaz sem si udelal sam. Takze pokud sezenes nekoho sikovnyho kdo to namontuje a sezenes za rozumnou cenu bufika, tak si myslim ze by to nemuselo byt tak drahe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...