mirekys Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Ahoj, mam Fabii r.v. 2001, motor AQW 50 kW, najeto 43t. km, olej+filtr menen pri 38t. km. Dneska mi pri vyjizdeni z garaze na zpatecku motor zaskubal, chcipl, a zaroven se rozsvitila a rozpipala kontrolka tlaku oleje. Po odstati, kontrole hladiny oleje (vse ok) motor bez problemu prakticky hned naskocil do bezneho ticheho chodu. Od te doby startoval jeste dvakrat a bez problemu ujel 35km - nedal se pozorovat zadny ubytek vykonu, kontrolka uz se nerozsvitila. Je mozne, ze jsem to pri couvani jen prachsproste udusil (nedaval jsem moc plynu, start zastudena)? Nebo v tom bude neco vic? Po cem bych se mel podivat? V jinem vlakne se psalo o cidle tlaku, je podezrele i v tomto pripade? Mel by nekdo fotku s umistenim cidla na motoru? Nebo alespon orientacne kde bych ho mel hledat? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aloof Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 Dole, kousek napravo od olejovýho filtru. Mně když odešlo čidlo oleje tak to 3krát zapípalo a zůstalo svítít. To stejný vždycky po nastartování. Cena nějakých 150 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirekys Vloženo 29. Červenec 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 No, akorat ze mne to kdyz jsem vytahl klicky zhaslo, a vickrat se to zatim i po vicero startech neobjevilo. Tak mam prave pochybnosti jestli je to ono cidlo. Nemuze tam byt nejaka spojitost s tim chcipnutim? Kazdopadne cidlo zkusim omrknout, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/117940-sviti-cervena-kontrolka-oleje/?hl=%2B%C4%8Didlo+%2Btlaku#entry1598783 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.