Přejít na obsah

Podivne zobrazeni Climatronicu na radiu

mike_k

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si vsiml podivneho jevu u zobrazeni stavu Climatronicu na navigaci. Kdyz jsem rano sedl do auta a zapnul klimu tak koukam, ze smer proudeni vzduchu je zobrazen pro kazdou stranu jinak (viz. fotky). Tlacitko DUAL bylo vypnuto, nicmene i kdyby nebylo, mel jsem za to, ze smer proudeni nelze nastavit pro kazdou stranu jinak. Kdyz jsem si s tim pri jizde pak hral, tak to fungovalo velmi chaoticky. Po zmacknuti foukani na predni sklo, se ikonka skla objevila casto jen na jedne strane, nekdy na obou. Nekdy se sama od sebe na jedne strane objevila sipka k noham, i kdyz jsem toto tlacitko vubec nezmackl. No fakt zahada. Napada nekoho, co to muze byt. Setkal se s tim nekdo. Kdyz jsem rucne kontroloval foukani vzduchu, tak to foukalo podle me na obou stranach stejne bez ohledu na to zobrazeni. Jeste dodam, ze je to asi pul roku stare auto a climatronic i amundsen jsou montovane z vyroby.

post-930-0-11489500-1375248726_thumb.jpg

post-930-0-34499200-1375248737_thumb.jpg

Editováno: , autor: mike_k
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...