Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte. Chcem sa opytat, mam moznost zobrat repro sustavu z RS octavie -Skoda sound System - RS1 octavia. Aky je v tom rozdiel oproti obycajnej repro v obycajnej embecke elegance? Oplati sa mi to? komplet seda repro 6repro a kryty za 30€.

Dakujem vopred.

Leda by to za tu cenu bylo v dobrém stavu....

Taky záleží co máš za rádio.

• Autor

momentalne mam len take radio za "70" €,,ale casom bude lepsie. rozmyslam nad uz rovno s DVD, ale nie vyklapacku ale uz priamo zabudovany displej napr scott.http://autoradia.heureka.sk/scott-drx-2002/galerie/...

ale ci to uz niekto pocul.. a vie porovnat lebo mam teraz obycajnu seriovku co davali do elegance..a su v super stave to viem...

Já měl možnost si ty repráky poslechnout a hrálo to podle mě lépe než sériovky v Elegance.

• 3 měsíce později...

mohl jsem srovnávat, taky RS a origo sérii, je to úplně to samý ...vše vyřeší kvalitní zesilovač na který napojíš repráky, to teprve poznáš krásu  zvuku, najednou ti repráky ve předu začnou i basovat a moc hezky :))

Podle mě né každé RS má škodovácký sound systém.

A ano bez zesíku to snad ani nejde.

Proto mám 2 v autě :D

přesně tak já to mám taky tak nějak, ale oba parchanti pěkně cucaj baterku, jednu mi už poslali do věčných lovišť :D

1402437_538064692952987_1087485062_o.jpg

a to mi napájí jen subwoofer :D

AAAA Láslo fotka :D :D :D

A můj kufer  :kol-31:

post-25458-0-31778200-1384720155_thumb.j

tak to neříkám nic opravdu  :kol-47::D

tu mřížku na woofer bych taky bral

Stála 3 stovečky.Stačilo si jí namalovat v Cadu a dát model chlápkoj na Laser.

• 2 týdny později...

Hele mám sound systém v RS a paráda, proti sériovým repro co má elegance to je na úplně jiné úrovni, přední i zadní repro mají větší výkon a zadní krásně basují, v kombinaci s ozvučnicí co pod nimi je, Ondrero může vyprávět, chudák nechápal jak mi to takhle může basovat :D a spousta lidí za mnou chodí a ptá se co mám v kufru za aparaturu a pak se diví, když řeknu že mám pouze sound systémové repro od škodovky :)

A slyšel jsem to v kombinaci s origo zesikem a DX navi ... a to je teprve petelice  :kol-47: takže za mě ano, ale 30€ mi přijde už moc a 6 repro je nějeka málo ;) 4x středobas, 4x výška

Upraveno od plasmo

Já mám v RS také "sound system" ale ten "sound" s originalnim radiem SYMPHONY není žádná sláva.

Reproduktory jsou sice lepší, ale velkou roli tady hraje to radio. Zatím z toho zvuku nikdo překvapený nebyl, žádné "basování" se nekoná.

plasmo: tou ozvučnicí máš na mysli kufr? já jen jestli mi tam třeba něco nechybí :D

Muzu potvrdit, ze dx + zesilovac + DSS je kvalitni poslech. Ovsem sup je lip utlumen, hlavne dvere maji celoplechovou stahovacku jako napr. Fabia apod. Octavia ma otevrenou diru ze dveri k tapecu, neni to ono, potreba vytlumit. Rad bych si to poslechnul nekdy v O1

@LUCAS.89 vyfotím a pošlu, je to taková kapsa pod repráčkem... no SYMPHONY nehraje, dej tam něco pořádného a uvidíš :) basují jak kráva :D

V současné době to mám v kombinaci s pioneerem a budu dávat výšková repra z OII, tím by se to mělo ještě více vylepšit :)

EDIT:

@LUCAS.89 tohle http://forum.skodahome.cz/topic/122957-octavia-18t-rs-réza/?p=1737076  :kol-31:

Upraveno od Wojnar
Edituj příspěvky!!

aha, to tam taky mám

No tak vidíš :) ... chce to lepší rádio a vytlumit  přední dveře :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.