Publikováno Srpen 2, 201312 r Ahojte. Chcem sa opytat, mam moznost zobrat repro sustavu z RS octavie -Skoda sound System - RS1 octavia. Aky je v tom rozdiel oproti obycajnej repro v obycajnej embecke elegance? Oplati sa mi to? komplet seda repro 6repro a kryty za 30€. Dakujem vopred.
Srpen 5, 201312 r Autor momentalne mam len take radio za "70" €,,ale casom bude lepsie. rozmyslam nad uz rovno s DVD, ale nie vyklapacku ale uz priamo zabudovany displej napr scott.http://autoradia.heureka.sk/scott-drx-2002/galerie/... ale ci to uz niekto pocul.. a vie porovnat lebo mam teraz obycajnu seriovku co davali do elegance..a su v super stave to viem...
Srpen 5, 201312 r Já měl možnost si ty repráky poslechnout a hrálo to podle mě lépe než sériovky v Elegance.
Listopad 17, 201311 r mohl jsem srovnávat, taky RS a origo sérii, je to úplně to samý ...vše vyřeší kvalitní zesilovač na který napojíš repráky, to teprve poznáš krásu zvuku, najednou ti repráky ve předu začnou i basovat a moc hezky )
Listopad 17, 201311 r Podle mě né každé RS má škodovácký sound systém. A ano bez zesíku to snad ani nejde. Proto mám 2 v autě
Listopad 17, 201311 r přesně tak já to mám taky tak nějak, ale oba parchanti pěkně cucaj baterku, jednu mi už poslali do věčných lovišť a to mi napájí jen subwoofer
Listopad 27, 201311 r Hele mám sound systém v RS a paráda, proti sériovým repro co má elegance to je na úplně jiné úrovni, přední i zadní repro mají větší výkon a zadní krásně basují, v kombinaci s ozvučnicí co pod nimi je, Ondrero může vyprávět, chudák nechápal jak mi to takhle může basovat a spousta lidí za mnou chodí a ptá se co mám v kufru za aparaturu a pak se diví, když řeknu že mám pouze sound systémové repro od škodovky A slyšel jsem to v kombinaci s origo zesikem a DX navi ... a to je teprve petelice takže za mě ano, ale 30€ mi přijde už moc a 6 repro je nějeka málo 4x středobas, 4x výška Upraveno Listopad 28, 201311 r od plasmo
Listopad 28, 201311 r Já mám v RS také "sound system" ale ten "sound" s originalnim radiem SYMPHONY není žádná sláva. Reproduktory jsou sice lepší, ale velkou roli tady hraje to radio. Zatím z toho zvuku nikdo překvapený nebyl, žádné "basování" se nekoná. plasmo: tou ozvučnicí máš na mysli kufr? já jen jestli mi tam třeba něco nechybí
Listopad 28, 201311 r Muzu potvrdit, ze dx + zesilovac + DSS je kvalitni poslech. Ovsem sup je lip utlumen, hlavne dvere maji celoplechovou stahovacku jako napr. Fabia apod. Octavia ma otevrenou diru ze dveri k tapecu, neni to ono, potreba vytlumit. Rad bych si to poslechnul nekdy v O1
Listopad 28, 201311 r @LUCAS.89 vyfotím a pošlu, je to taková kapsa pod repráčkem... no SYMPHONY nehraje, dej tam něco pořádného a uvidíš basují jak kráva V současné době to mám v kombinaci s pioneerem a budu dávat výšková repra z OII, tím by se to mělo ještě více vylepšit EDIT: @LUCAS.89 tohle http://forum.skodahome.cz/topic/122957-octavia-18t-rs-réza/?p=1737076 Upraveno Listopad 28, 201311 r od Wojnar Edituj příspěvky!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.