Přejít na obsah

Vysoka spotreba

crawn

Doporučené příspěvky

Zdravim
Nedavno jsem mel problem s turbem(netahlo) a porad me hazelo do nouzaku, no po projeti ve vysokych otackach se problem vyresil. Jen po info byla to zavada na vagu :
17958 - Plnici tlak Regulacni odchylka
P1550 - 35-10 - - - Sporadicky

Problem s turbem se tedy vyresil, no zvysila se mi spotreba. Normalne sem mel cca 4,5l/100km a ted je to 6,5-7,2l/100km. Vag neukazuje zadne chyby. Nevim jesli to bude vahou vzduchu nebo necim jinym. Auto je i docela line, pri 1 nebo 2 prevod. stupni jeste tahne no na 3,4,5 to nejede tak jak by melo, no tento problem mam od te doby co sem auto kupoval. Prosim poradte.
Jesli sem mam hodit nejaky log tak mi prosim napiste ktery.

Jedna se o 81kw octavii , r.v. 12/99. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

zkus jestli ti turbo naklápí lopatky,to znamená že zkusíš nasát do té hadičky podtlakové co ti vede k turbu,zacpeš jazykem a musí ti držet podtlak a zároveň si tam sáhni prstem,jestli se to hejbe,aby nebyly ty lopatky přidřený klasicky.většinou ti spuchří ta menbrána v tom ventilu co ovládá ty lopatky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...