KubaCZ Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Zdravím vás prosím o radu, nebo taková spíše doporučení.Vlatním fabii 1.9tdi, nějaký peníze jsem tam nastrkal, ale ted mě čekají nové gumy, komplet brzdy, a ložisko v převodovce, vím že gumy a brzdy jsou spotřební zboží a je stím nutno počítat, ale enchce se mi davat takových peněz už. Takle si říkam prodám to a koupím si fabii RS, nebo octavii II, za cenu max 150 000kč ma to smysl?Případné informace co se týče zminovaných aut, jestli se to vyplatí a zda dobrý kus za tu cenu seženu. Děkuju moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 tak jestli uvazujes takto,tak si kup neco za 20 litru. jako kdyz te boli takova kravina jako brzdy,ktere stoji 1500 za sadu nebo gumy,ktere budes muste u octavie dat sirsi a vyssi tudis mnohem drazsi... ja teda chci octavii 2 nebo passat B6 a pocitams tim,ze tam sypat budu. jinak RS si drzi cneu jak hovado,takze 150 tis je tak akorat za pekny kus ,ale ty nejlepsi jsou jeste kapec drazsi. octavie uplne to same srot se da za 110 luxusni vybavena za 180 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ Vloženo 4. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 Tak jako nebolí ale stejně sem na výměnou uvažoval...sadu za 1500?...gumy mám stejný jako u octavie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 4. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2013 kdyz umis nakupovat tak vic jak 1700 nemuzes za predni kotouce a desky dat. me by teda guma na octavii stala o vic jak tretinu vic nevim co mas ty ja tam 195 nedavam. vymenit chci taky,ale chci protiucet a nejak neni zajem . jak je auto bourane a strikane chteji to tak za 30 tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ Vloženo 5. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Proč je tam nedáváš?..mám tam 195 no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 16. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2013 tak cos vymyslel? ja uz natvrdo zhanim octavii 2 a passat B6,ale passat i dkyz me hrozne rajcuje me odpuzuje tema elektrickyma brzdama vzadu s tim smejdem bych radej daval spalek pod kolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.