Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Hoj dyza bojs Mam dotaz, jak s fabii troubite?? Ja uz delsi dobu pozoruju - nevim jestli to je od novoty - ze kdyz chci na nekoho jenom lehce protutnout, tak se klakson nespusti, spusti se az kdyz se do toho trosku opru (rozumej zmacknuti volantu). Jde mi o to, ze kdyz fakt chci jen lehkou zvukovou kulisu na nejakyho kretena na krizovatce, tak rychle zmacknu volant a nic... tak zmacknu znova a zatroubi to a nekdy ne. Kdyz ale volant zmacknu dyl, tak to jde. Dneska jsem mluvil s kamaradem elektrikarem ze skodovky a rikal, ze i troubeni jde pres ridici jednotku a ze ma troubeni male zpozdeni. Sice pry nijak velke, ale je tam - jeho vysvetleni proto bylo, ze jde o zpozdeni, kdy troubeni nereaguje a ze abych priste proste zmacknul volant a troubil. Nalehal jsem, tak mi zkontroloval kontakty ve volantu - kdyz to bylo rozebrany, tak jsem i ja sam usoudil, ze kontakty reaguji tak jak maji. I presto je ale ocistil a uvidime, jak se to bude chovat ted. Mam tedy otazku na vas - jak troubite? Kratce? Pozorujete stejne chovani jako ja? Nebo troubite tak ze na to proste hamtnete a dej se co dej? Dik za info kuci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 to iste som badal aj ja myslel som,že to robi iba mne.Mne tiež chyba to kratke trubenie len taky ťuk-nuž ale čo už stym? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Já mam stejnou zkušenost, člověk se do toho musí prostě opřít, na ťuknutí nereaguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sedanus Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Tak jsem se překonal a slezl těch 18 schodů do garáže, a: naše fabka troubí i na krátky přítlak palcem (volant faceliftový) a na tchánové přesně jak popisujete(volant před faceliftem)je ho třeba trochu dýl podržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Chlapi asi je to tak, jak pise Sedanus, mam faceliftovou fabku a troubi to i kratce-tuknuti do volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 No já mám pocit, že už ve Felicii se nedalo jen tak "cvrnkount". Minimálně to nešlo na volantech s airbagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yano Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Neviem ci je to nejaky programatorsky zakon, ale mna ked kedysi niekto poucoval ako sa snima klavesnica (rozumej softwarove snimanie zopnutia klavesy), tak som sa dozvedel, ze klavesa bude platna ak bude stlacena aspon 40ms. Mozno to chlapi ktori programovali RJ pojali podobne a kratky tuk to ignoruje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 No prave takhle ten elektrikar vysvetloval - ze to jde zkratka pres RJ a ta ma holt zpozdeni v radech jednotek milisekund Je to titerny cas, ale kdyz dojde na lamani chleba, tak je poznat. Skoda. Tak alespon vim, ze to neni kontakty v mem volantu a holt budu troubit jak na lesy Vsem moc diky za info!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Troubi me na tuknuti. Staci bouchnou pesti do volantu (kratsi zmacknuti asi nedokazu) a klakson si kvikne. Mam volant po faceliftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 ja mam tiež po facelifte a trubi hned, ale zas treba riadne stlačiť čo myslim na predchodzej nebolo take divoke treba si to dať na separe relatko a bude trubiť aj ked nemaš zapnute zapalovanie hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mam dotaz, jak s fabii troubite??Ja uz delsi dobu pozoruju - nevim jestli to je od novoty - ze kdyz chci na nekoho jenom lehce protutnout, tak se klakson nespusti, spusti se az kdyz se do toho trosku opru (rozumej zmacknuti volantu). Jde mi o to, ze kdyz fakt chci jen lehkou zvukovou kulisu na nejakyho kretena na krizovatce, tak rychle zmacknu volant a nic... tak zmacknu znova a zatroubi to a nekdy ne. Kdyz ale volant zmacknu dyl, tak to jde. Stejná zkušenost, takové to jen protroubnutí nejde, ale zkusím to teď na RS volantu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Mam dotaz, jak s fabii troubite??Ja uz delsi dobu pozoruju - nevim jestli to je od novoty - ze kdyz chci na nekoho jenom lehce protutnout, tak se klakson nespusti, spusti se az kdyz se do toho trosku opru (rozumej zmacknuti volantu). Jde mi o to, ze kdyz fakt chci jen lehkou zvukovou kulisu na nejakyho kretena na krizovatce, tak rychle zmacknu volant a nic... tak zmacknu znova a zatroubi to a nekdy ne. Kdyz ale volant zmacknu dyl, tak to jde. Stejná zkušenost, takové to jen protroubnutí nejde, ale zkusím to teď na RS volantu. mysliš že to bude volantom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrub Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Tak jak píší předchozí kolegové. Mam Fabku MR 2006 a troubi to i kratce-tuknuti do volantu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 jsem majitelem stejne krasneho volantu jako Martinoslav (ten nejkrasnejsi ve Fabii) a kratce nezatroubi ani omylem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chudej student Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 "Chytni ji za trup...COZE???...ZA TRUP!!!!!" .."TATADADÁÁÁÁ" Me volant z RS II troubi jak o zivot ale umrela mi ta jedna fanfara pac ma fabie dvoutonovou a ted je to spis k smichu kdyz zatroubim nez abych tim nekoho vystrasil nebo nasral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2006 Vyzkoušeno, ORSII (volant) a troubí na ťuknutí, hurráá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Tak me uz take troubi na tuknuti Bylo to jen temi kontakty... Po ocisteni zadny problem ani z hlediska dlouhodbejsiho testovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 no tak super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Jen me tak napadlo, nebude to trebas tim ze jedna houkacaka je normlane jakoby repracek, ted presne nevim piezo, nebo tak neco a druha je pres vetracekk ? Ze se proste musi roztocit nejdrive vrtulka a az pak to ma tlak vzduchu na troubeni ?? Pac nektere fabky troubi jako 120ky, jecakem a jine normalne ? Myslim ze to co troubi hned je v Etce jako houkacka a zbytek fanfary, hluboko nebo vysokotonove. To by podle me to zpozdeni vysvetlilo. Mam pocit ze houkacky sou v nizsich verzich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Září 2006 Sdílet Vloženo 21. Září 2006 Jen me tak napadlo, nebude to trebas tim ze jedna houkacaka je normlane jakoby repracek, ted presne nevim piezo, nebo tak neco a druha je pres vetracekk ? Ze se proste musi roztocit nejdrive vrtulka a az pak to ma tlak vzduchu na troubeni ?? Pac nektere fabky troubi jako 120ky, jecakem a jine normalne ? Myslim ze to co troubi hned je v Etce jako houkacka a zbytek fanfary, hluboko nebo vysokotonove. To by podle me to zpozdeni vysvetlilo. Mam pocit ze houkacky sou v nizsich verzich. ja teda neviem ale mne fanfary trubia hned ako ich napojiš či na 12V alebo stlačiš bag. ono tam asi nebude žiaden vetračik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 A ja bych rek ze bude ) si to pozdeji skaknu overit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 "Chytni ji za trup...COZE???...ZA TRUP!!!!!" .."TATADADÁÁÁÁ" Me volant z RS II troubi jak o zivot ale umrela mi ta jedna fanfara pac ma fabie dvoutonovou a ted je to spis k smichu kdyz zatroubim nez abych tim nekoho vystrasil nebo nasral s tou fanfárou sem na tom stejně pane kolego - oslovuji tu zbývající titulem vykleštěnej lachtan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Jen me tak napadlo, nebude to trebas tim ze jedna houkacaka je normlane jakoby repracek, ted presne nevim piezo, nebo tak neco a druha je pres vetracekk ? Ze se proste musi roztocit nejdrive vrtulka a az pak to ma tlak vzduchu na troubeni ?? Pac nektere fabky troubi jako 120ky, jecakem a jine normalne ? Myslim ze to co troubi hned je v Etce jako houkacka a zbytek fanfary, hluboko nebo vysokotonove. To by podle me to zpozdeni vysvetlilo. Mam pocit ze houkacky sou v nizsich verzich. jsou dva typy fanfár do Fabek jednotónová - vykleštěná dvoutónová (jsou tam 2 fanfáry) - dospělý zvuk dvoutónovky se dávaj do vyšších výbav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gorol Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Dneska jsem se ptal ve škodovce a originál fanfáry stojí jedna cca 1900,- Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 Taky mi nejde jen kratce protrubovat a pekne me to stve, kdyz si chci na nekom vylit zlost jenom trosku tak to proste nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.