Přejít na obsah

V motoru cuká na volnoběh, někdy jede i na 3 válce. ?

Svajcik

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi, potřeboval bych poradit. Mám Supa 1.9 TDI AWX 2003 a auto je na volnoběh jak traktor... cuká, je to cítit i do sedaček. Při jízdě ok. Měl jsem to na diagnostice a hodnoty 2. vstřiku nejsou vůbec v normě a ukazují příliš vysoké hodnoty. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli se s tím někdo z vás už nesetkal? Jestli musím koupit nový vstřik nebo stačí jen přetěsnit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdo tu psal, že se dají repasovat ale už vubec netuším kde ... Myslim, že to bylo nějakým ultrazvukem či co... Jinak koupit jetý střik je to same co mas ted.. chvili jede za chvili ne... radeji priplat a mej to OK a vis ze mas novou vec ci repasovanou :-)

Odkaz ke komentáři

Tuším že v Ostravě v helleru dělají přimo diagnostiku vstřiku někdo to tu psal nedavno na forku a našli mu dva vstřiky Ko tak je ultrazvukem repasovali....

Timhle bych začal... Samozřejmě při opravě vstřiku ti to budou muset taky přetěsnit....

Jinak filtr palivový máš ok ? Možna to je blbost... Když tomu naložíš tak jede dobře ? pod plny

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...