Svajcik Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Zdar chlapi, potřeboval bych poradit. Mám Supa 1.9 TDI AWX 2003 a auto je na volnoběh jak traktor... cuká, je to cítit i do sedaček. Při jízdě ok. Měl jsem to na diagnostice a hodnoty 2. vstřiku nejsou vůbec v normě a ukazují příliš vysoké hodnoty. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli se s tím někdo z vás už nesetkal? Jestli musím koupit nový vstřik nebo stačí jen přetěsnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Někdo tu psal, že se dají repasovat ale už vubec netuším kde ... Myslim, že to bylo nějakým ultrazvukem či co... Jinak koupit jetý střik je to same co mas ted.. chvili jede za chvili ne... radeji priplat a mej to OK a vis ze mas novou vec ci repasovanou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svajcik Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Už jsem zoufalej, dělá to už asi 2 měsíce a za tu dobu se nenašel nikdo kdo by mě řekl, jo je potřeba udělat tohle a je to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Tuším že v Ostravě v helleru dělají přimo diagnostiku vstřiku někdo to tu psal nedavno na forku a našli mu dva vstřiky Ko tak je ultrazvukem repasovali.... Timhle bych začal... Samozřejmě při opravě vstřiku ti to budou muset taky přetěsnit.... Jinak filtr palivový máš ok ? Možna to je blbost... Když tomu naložíš tak jede dobře ? pod plny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svajcik Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Filtr je ok, při akceleraci to nic nedělá... já bych je klidně repasoval všechny 4, ale nevím jestli jdou v pohodě vyndat a hlavně kolik to bude stát.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 Taky newim hele.. asi ti nic jineho nezbyde nez pozjistovat :-) a o vyndani nevim nic zatim jeste sem je nevyndaval kdybych je vyndaval tak si to nastuduju a budu vedet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svajcik Vloženo 6. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 achjo, vědět, že ty PDčka jsou tak nahovno, tak koupím jedničkovou octávku a je klid... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 6. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2013 nahovno to neni kdyz to funguje :-) poptej se nekde v servise ... ono to Pdčko dkyž ma nalitane dost tak pak třeba zachčije ... ale to se bavime o velkem najezdu km... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svajcik Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 tak proběhl repas vstřiku na 2. válci a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Co to vše obnášelo ? Na jak dlouho to bylo ? Cena repasi jednoh ovstřiku vyjde na kolik ? Daji ti tvuj ? A hlavně kdes to nechal dělat :-) Takove info pro ostatni včetně mě když by bylo třeba z repasovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 taky by mě zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svajcik Vloženo 10. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Nechal jsem si to dělat přímo v servisu škoda a repas mě vyšel na 3 500 jeden... je to tak na Týden bez auta, protože to nedělali tady, ale někam se ten vtřik posílal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.