wot111 Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 (editace) Dnes som skusal zrychlenie pri zaradenej 5-ke rychlost 80 na 120 za 17,94 ....zaradena 3, 60-80 za 3,53.... zaradena 2, 40 na 100 za 8,78 ......... Podla tych cisel auto ide tak na polovicu podla toho ako by malo ist v keby bolo ok, trha, dusi ho, nechce sa mu do otacok Ked som skusal akceleraciu, bol som sam v aute(80KG), Klima vypnuta, teplota vzduchu 35C,rovinka, na aute 15 palcove kola. Pri kludnej jazde sa trhanie motora neprejavuje, len pri prudkej.Spotreba je OK. V zimnych mesiacoch, ked som startoval nezahriaty motor na prvy krat dlhsie startoval a potom ked chytil tak aj hned zdochol, druhy krat uz chytil normalne. Potom ked sa oteplilo chytal uz v pohode.Ale vtedy malo lepsi tah, a pri akceleracii trhalo slabsie a zriedka. Este je normalne ze ked motor vytocim na neutrale na otackomeri sa rucika priblizi len k 6000 a dalej nic ...A vyfuk dost dymy biely dym ked to vytocim do tych 6...... :?: Nevie mi niekto poradit co s tym? Kde moze byt chyba? Viem ze ma na to vplyv viac veci ale aspo nieco aby som vedel pripadne vylucit zopar veci a zamerat sa na tie co maju na to vplyv... Editováno: 8. Srpen 2013, autor: wot111 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 8. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2013 zkusil bych zkontrolovat tlak v pal. soustave, zda regulator tlaku paliva reaguje na zmenu otevreni skrtici klapky jak ma, a jestli pal. cerpadlo dodava do palivove listy pozadovany tlak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi asv Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Zdravim, wot111 podarilo sa ti vyriesit problem? ak ano v com bola chyba? mam taky isty problem, presne toto robi aj moja 1.8T AGU tak prosim napis dakujem ti vopred!! Tomas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2015 Obávám se, že kolega wot111 ti hned tak neodpoví - naposled tady byl v říjnu 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.