kecka Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Ahoj, Mám problém,jak otevřu přední dveře spolujezdce tak mi to nesignalizuje na palubovce a nerožne se světlo.. Po malém bádání jsem zjistil , že asi bude problém v zámku kde je ten spínač... Dotaz zní opravoval už ho někdo , jde vyměnít jenom spínač nebo se musí vyměnit celý mechanismus ?? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2013 Pozri tu. http://forum.skodahome.cz/topic/67344-mikrospinac-zamku/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 10. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 trebárs tam ako dal hubo44,alebo zadaj do GOOGLE a je toho plný net ...dosť často riešený problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 10. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2013 (editace) Koukal jsem na ten odkaz... co daval hugo ale tam řeší octavie I tak nevim jestli to bude shodné ( je fakt že jsem nečetl všech 14 stran) Zkusím rozebrat a uvidim.. :-D Nasel jsem spinac na aukru tak jsem koupil hned 2x pro jistotu Editováno: 10. Srpen 2013, autor: kecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.