dezod Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Zdravím sháním nějaké ramínko na oblek do O2 víte o něčem?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 V autosalonu budou vedet. Je to universal od Fabie po Superb. Pokud prohledas forum tak najdes i objednavaci cislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 Zkus to tady: http://www.spoilercentrum.cz/shop/skoda-mi...o-1304-milotec# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 26. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 něco krom autosalonu? To bych se tu asi neptal... na tom spoilercentrum je jen uni ale nějak se mi nezdá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 26. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2006 http://milotec.net sekce Octavia II - inerier - je to to same co je na spoilercentru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 Já jsem si objednal origo ramínko při zakoupení auta, jinak co jsem koukal na net, tak Milotec stojí 530 Kč, originál Škoda do OII 487 Kč. .. a jsou podle mě úplně stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 27. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Srpen 2006 aha ten milotec sem hledal... zkoušel jsem všechny koncovky domén, ale NET ne Díky uvidíme co vyberu vypadá to stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 12. Září 2006 Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Ahoj, tyhle veci nakupuju tady: www.media2000.cz a kdyz mne rupne v bedne, tak tam necgham vylaserovat treba logo Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 12. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2006 Ahoj, tyhle veci nakupuju tady: www.media2000.cz a kdyz mne rupne v bedne, tak tam necgham vylaserovat treba logo Hany zatím sem nekoupil, ale tam jak na dom media2000 jsem to nenašel:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 13. Září 2006 Sdílet Vloženo 13. Září 2006 Tak jim napis email na: roman@media2000.sk ze schanis raminko na sako do auta. Myslim, ze jsem to u nich koupil za 500. H. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 2. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Tak jim napis email na: roman@media2000.sk ze schanis raminko na sako do auta.Myslim, ze jsem to u nich koupil za 500. H. tak sem obědnal, a stále čekám asi 14dní:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 Tak jim napis email na: roman@media2000.sk ze schanis raminko na sako do auta.Myslim, ze jsem to u nich koupil za 500. H. tak sem obědnal, a stále čekám asi 14dní:-( Prudit a prudit a prudit....neser se s nim a a volej pis atd... Presne dle hesla nas zakaznik nas pan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezod Vloženo 8. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 už je doma teda v autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.