Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Omlouvám se, jestli to tu někde je, projížděl sem to tu, ale nenašel jsem..

Kamarád má Fábii rok 2001 výbava Elegance a po vytažení klíčku se mu nerozsvítí stropní světlo..lze to nějak dokódovat? Pokud ano, určitě to bude v centrální elektrice, ale poradil by někdo co, kde a na co to přepsat?

A ještě, dá se dokódovat trojblik? Nebo to ještě u FI nejde?

Vloženo

Po vytažení klíčku, aby se rozsvítilo stropní se koduje v jednotce BSG adresa 09 přičteš v kodování 8.

Trojblik se koduje taky na adrese 09, jen v přizpůsobení 10, kanál 06 Komfortní ukazatel směru.

Ale záleží jakou máš jednotku, jestli to podporuje.

Vloženo (editace)

Luďa: krabička se dává do oktávky, u fabky se vyměňuje BSG..

MR 2001 to určitě nemá.. musel bys sehnat BSG s indexem D na konci.. a ještě přepojit stěrače, od MR 2002 jsou trochu jinak zapojené.. 

Editováno: , autor: Royce
Vloženo

Právě kolega si tripling do fabči dělal pomocí tý "krabičky". Kdysi byl i článek ve světě motorů. Tady to jen koupil, vytáhnul tlačítko na všechny 4 blinkry, rozpojil konektor, vrazil to tam a už to šlo. A nebylo to ani drahý. Cca 300 kč.

Vloženo

Tak dnes jsme to zkoušeli, v kódování jsem přičetl 8, kódování to přijmulo, ale světlo se stejně po vytažení klíče nerozsvítilo

V příloze přikládám číslo jednotky a původní kódování 09394, které jsme změnili na 09402 a nic..tak jsme to zase vrátili..dělal jsem to vůbec správně? To kódování 09402 se tam normálně po změně zobrazilo, vypnul a vytáhl se klíček, znova zapnul a znova vytáhl a nic prostě..používám VAG 3.04

post-29121-0-77036500-1376495374_thumb.j

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...