Publikováno Srpen 11, 201312 r Zdravim všechny zde na Fóru, včera jsem začal s demontáží stěrače u řidiče. Myslel jsem, že to půjde snadno ale chyba lávky. Ne a ne jej sunadat, skusil jsem WD sprej, aji brzdovou kapalinu. Jenže drží a drží, jak je vydět tak ještě nebyl demontován, od doby co fábule sjela z montážní linky. Pod tím ramenem, není pevný základ ale plast, takže se není oč opřít. Páčil jsem to vším možným, tahal za to a nepovolil. Stahovák a nic podobného nemám, stejně tomu brání uchycení kapoty. Říkáte si proč jej chci sundat, potřebuji jej seřídit aby mě netloukl do kapoty. Při stírání, jde až na kapotu, a v tom místě mám odřažený lak až na plech. Tak roto ho musím, demontovat a pak opravit lak. Budu vděčný za každý, poznatek.
Srpen 11, 201312 r Nakvapkať obyčaný motorový olej na závit, viac krát, nechať postáť, dlhšiu dobu a zásadne nie páčiť !!!! Stierač stláčať na sklo, potom povolí. Páčiť opačne je nezmysel!
Srpen 11, 201312 r Autor Stím olejem to chápu, ale tlačit stěrač na sklo to vážně pomůže. Nu nevím, ale skusím to a budu vidět.
Srpen 12, 201312 r Já na to používám malý dvoupackový stahovák. Okolo kapoty se vejde na těsno, ale jde to. Pozor, nechat nanontovanou matic, co drží stěrač na hřídelce, jen povolit o asi jednu otáčku. Jde to docela snadno. Cena stahováčku asi 300 Kč.
Srpen 12, 201312 r Autor Všem děkuji, skusil jsem návod od touareg3. Jen stím olejem, to jaksi nešlo musel jsem použít spešl sprej, který narušil rez a pak to šlo jak po másle. Ten stahovák, by asi nebyl marnej ale zatím nebyl třeba. Může se toto, uzamčít vyřešeno díky moc všem.
Září 13, 20159 r Jen pro zajímavost - po demontáži stěračů a opětovné montáži je třeba je nastavit podle rysky vyznačené na předním skle.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.