Leoš 43 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Zdravim všechny zde na Fóru, včera jsem začal s demontáží stěrače u řidiče. Myslel jsem, že to půjde snadno ale chyba lávky. Ne a ne jej sunadat, skusil jsem WD sprej, aji brzdovou kapalinu. Jenže drží a drží, jak je vydět tak ještě nebyl demontován, od doby co fábule sjela z montážní linky. Pod tím ramenem, není pevný základ ale plast, takže se není oč opřít. Páčil jsem to vším možným, tahal za to a nepovolil. Stahovák a nic podobného nemám, stejně tomu brání uchycení kapoty. Říkáte si proč jej chci sundat, potřebuji jej seřídit aby mě netloukl do kapoty. Při stírání, jde až na kapotu, a v tom místě mám odřažený lak až na plech. Tak roto ho musím, demontovat a pak opravit lak. Budu vděčný za každý, poznatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Nakvapkať obyčaný motorový olej na závit, viac krát, nechať postáť, dlhšiu dobu a zásadne nie páčiť !!!! Stierač stláčať na sklo, potom povolí. Páčiť opačne je nezmysel! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš 43 Vloženo 11. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Stím olejem to chápu, ale tlačit stěrač na sklo to vážně pomůže. Nu nevím, ale skusím to a budu vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 12. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Já na to používám malý dvoupackový stahovák. Okolo kapoty se vejde na těsno, ale jde to. Pozor, nechat nanontovanou matic, co drží stěrač na hřídelce, jen povolit o asi jednu otáčku. Jde to docela snadno. Cena stahováčku asi 300 Kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leoš 43 Vloženo 12. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Srpen 2013 Všem děkuji, skusil jsem návod od touareg3. Jen stím olejem, to jaksi nešlo musel jsem použít spešl sprej, který narušil rez a pak to šlo jak po másle. Ten stahovák, by asi nebyl marnej ale zatím nebyl třeba. Může se toto, uzamčít vyřešeno díky moc všem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Turista Vloženo 13. Září 2015 Sdílet Vloženo 13. Září 2015 Jen pro zajímavost - po demontáži stěračů a opětovné montáži je třeba je nastavit podle rysky vyznačené na předním skle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.