xpeter88 Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 Caute, Podarilo sa mi zlomit zaluzie co je na fukari ked som daval dole osviezovac vzduchu. Je to ten stredovy okolo vystrazneho trojuholniku. Da sa to nejako jednoducho vymenit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 11. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2013 http://forum.skodahome.cz/topic/22379-oprava-lamel-vydechu-topeni/ www.skodaoctavia.cz/clanek/demontaz-ofuku http://forum.skodahome.cz/topic/10975-demontaz-ofuku/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpeter88 Vloženo 14. Srpen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 14. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2013 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 mohl bych pozadat nekoho zdejšího kdo disponuje ETKou zda by mohl proverit čislo dilu, jedná se o mřížku topeni u řidiče ( vydech topeni a žaluzie ktere mam poškozeny ) . Jde mi jen o to, zda to vyrobce nerozlišuje podle barevneho provedeni palubni desky a ostatnich plastu v interieru..... V ETCE to bude urcite uvedeno. Mam moznost zakoupit použity dil, popř jsem se chtel jeste zeptat, zda vyrobni cislo dilu neni uvedeno primo na tom ofuku ( vim ze je tam kalendar s vyznacenim datumu vyroby) jedna se o Fabia Combi MR2003 ( celou palubni desku mam presne jako je napr. zde pozn. foto zdroj bazos.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Tady je screen z Etky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladiktm Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 4 pawouk.... thx, mohl bys jeste hodit screen pro Facelift ( tj. od 8/2004 tedy MR2005) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. Září 2013 Sdílet Vloženo 4. Září 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.