SingleOu Vloženo 12. Květen 2012 Sdílet Vloženo 12. Květen 2012 Konečně došlo na demontáž klapky. Po rozebrání samozřejmě taky plná oleje. Vyčištění, ale jak se zdá, to nepomohlo, zřejmě bude v háji nějaká součástka na plošňáku. Motorek po napojení ke zdroji se točil OK, tam problém nebude. Pojistku mě to házelo pořád včerá. Dneska jsem to znova prohlídl a zkusil přeletovat součástky, pojistku to zatím nevyhodilo, klapka se stejně nepohne při zhášení motoru. Dojde zřejmě na koupi New parts. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 14. Květen 2012 Sdílet Vloženo 14. Květen 2012 ja mam pocit ze ten olej ta ma byt, protoze jsem uz videl nekolik techto klapek v podobnym stavu a byly taky plny oleje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 17. Květen 2012 Sdílet Vloženo 17. Květen 2012 Tak dneska konečně dorazila klapka, dlouho se zabalená neohřála , hnedka valila na motor. Už to chcípání je kultivovanější. Chyba Vagem se smazla a už je všecko Ok. A teda ještě nakonec jsem vrtnul do spodní části krycího plechu dvojku dírku na odtok oleje jestli se tam někdy zase objeví. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsou Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ahoj, mám podobný problém s klapkou. Když jsi jí vyměnil, musel jsi nastavovat nějaké hodnoty vagem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Ne , nic nastavovat nemusíš, jenom přehodit a chybu smáznout diagnostikou. Na vrakálu v Holubicich za něho chtěli 3 litry, takže to nemělo cenu brát použitej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsou Vloženo 20. Květen 2012 Sdílet Vloženo 20. Květen 2012 Díky za info. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anteop Vloženo 27. Červen 2012 Sdílet Vloženo 27. Červen 2012 SingleOu: egr ventil si mal dobry? mne tiez pise emise do dielne no ja mam podozrenie na ten egr ventil.ale ako pozeram tak nakonec to moze byt aj tou skrciacou klapkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SingleOu Vloženo 9. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2012 Sundej hadici ze sání u klapky a pří vypnutí klíčku se zaplého zapalování se klapka zavře na chvilku asi 3 vteřiny. Jestli ne tak by to mělo byt klapkou , samozřejmě jestli je dobrá pojistka ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kajo21 Vloženo 8. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2014 Podarilo sa uz niekomu opravit tu klapku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 zdravím na fórum. vedel by mi niekto povedať originálne čisla na klapku sania a na EGR ventil? mam: Škoda octavia 2,0 TDi DSG, 16V, 100kw, kod motora AZV. vopred ďakujem. Peter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2014 (editace) neviem,aký máš MR,tak som dal 2009 ... čísla dielov sa zisťujú v tomto samotno vlákne http://forum.skodahome.cz/topic/129932-zji%C5%A1%C5%A5ov%C3%A1n%C3%AD-%C4%8D%C3%ADsel-d%C3%ADl%C5%AF-etka/ ale tu to máš EGR → 038131501AN klapka V157 → 038128063M overiť si to môžeš v tom vlákne Editováno: 19. Prosinec 2014, autor: libero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 (editace) dobrý večer, zabudol som dopísať rok. mam 2007. ale aj tak Vám pekne ďakujem za ochotu. prajem príjemné sviatky. Peter. Editováno: 20. Prosinec 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2014 no a je to tu ...u 2007 je klapka V157 číslo 038128063L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterDSG Vloženo 10. leden 2015 Sdílet Vloženo 10. leden 2015 zdravím, tak moj problem s kontrolkou emise do dílny sa mi vyriešil sam natankovaním verva nafty na benzine a pridaním aditív značky VIF. po ceste domou (600km) mi kontrolka zhasla a viac sa neobjavila. predtým, ako sa mi problem objavil, tak som natankoval naftu na nejakej benzinke značky PRIM. a moje podozrenie je na nekvalitnú naftu. no už sa takým benzínkam budem vyhýbať. s pozdravom Peter. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe85 Vloženo 16. Únor 2015 Sdílet Vloženo 16. Únor 2015 zdravím, chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdo zkušenosti s jinou klapkou než pierburg...našel jsem ještě Hans Pries za 3200,- a Vika za 3450,- ..pořád váham jestli pierburg který jsem našel nejlevněji za 4100,- nebo jednu z těch 2 předchozích..samo že chci co nejvíce ušetřit,už tak jsem nas...ný,že opět musím něco spravovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe85 Vloženo 8. Březen 2015 Sdílet Vloženo 8. Březen 2015 Zdarec, tak nakonec jsem koupil tu pierburg za 4100,-..vypnuti motoru je ted uplne o necem jinem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 25. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2015 Ahojte, Tiez mam asi tu klapku DEAD, ale pri odeklovani klapky mi s toho vypadli dva vykonove tranzistory a vytieklo kopu oleja, ale tie sa chcem teraz pokusit tam napajkovat...len problem je ten ze neviem ako vybrat tu zatku na klapke...mate volake finty? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 nazdar. dnes som nastartoval auto a pocul som divný zvuk od motora.ten zvuk ide zo skrtiacej klapky sania.ide to po celú dobu chodu motora a prestane to az cca.15sec.po vypnutí motora.je to taký rapkavý zvuk.motor 2,0TDI 100kv AZV,rv2008.má skrtiaca klapka nejaké čidlo ktoré ju ovláda?na prístrojovke ziadna kontrolka nesvieti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stann2 Vloženo 29. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2015 co sa stane ked odpojim skrtiacu klapku od elektriny?mozem nieco odpalit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wilson Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 Tak uz jsem taky vyresil problem s klapkou (musim zaklepat)..... Jezdil jsem s tim asi mesic s tim,ze klapka je KO.Ale nejak me zacala stvat ta kontrolka motoru,tak jsem se kouk na pojistku v mot.prostoru a vymenil 10A a co se nestalo,auto ted chcipa v klidu a po treti jizde dokonce zhasla i kontrolka.Huraaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 30. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2015 len ako dlho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ChegeRuda Vloženo 24. leden 2016 Sdílet Vloženo 24. leden 2016 Zdar. Chlapci vymenil jsem skrtici klapku a i presto hlasa komp nespravnou fukcnost klapky. Mam o2 2008 fl. Jak provedu pres pc zakladni nastaveni? Kdyz se napojim na vcds tak na pozici 060 nemam nastaveni klapky. Poradte prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FBS_brno Vloženo 16. leden 2017 Sdílet Vloženo 16. leden 2017 Tak u mě taky padla klapka, rychle jsem ji vytáhl abych zjistil ze není plna oleje, vlastně vypadá jako úplně nová :-)) takže pojistky- ty byli dobrý. Proměření kabeláže - HA, někde mezi E-Boxem a konektorem klapky se ztratilo plus. Ostatní viz fotky... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarys Vloženo 13. Únor 2017 Sdílet Vloženo 13. Únor 2017 Ahoj, tak se mi při vypnutí zapalování motor zaklepe, takže asi KO klapka, za 12dnů jedu domů a v garáži to rozeberu. No další radosti. Pak napíšu jak to dopadlo, protože ji nejdříve zkusím vyčistit. Občas se mi zdá, jako by zafungovala a někdy zas ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 21. Únor 2017 Sdílet Vloženo 21. Únor 2017 (editace) ahoj mam taky problém s klapkou sání teda celkově se svojí octávkou. Když začala zima auto mi začalo samo chcípat. Tak jsem se o víkendu pustil do toho že jsem rozebral celej ebox a sundal jsem z něj všechny plusové kabely co do něj jdou a očistil jsem je. vše jsem dal zpátky dohromady nic nesvítilo ale zdálo se mi že když vypnu motor je to hlučnější. Druhý den nastartuju auto a svítí mi kontrolka motoru. dal jsem to na diagnostiku a vyskočily mi chyby co zkopíruju nakonci. pojistku v e boxu byla v pohodě pokud je to číslo F24. je mi divný že by odešla klapka sání takhle z ničeho nic?ale hlavně mi vyskakuje i chyba větráku. zdě jsou chyby 17075 - Fan 1 Control Circuit P0691 - 000 - Short to GND Freeze Frame: RPM: 903 /min Torque: 46.4 Nm Speed: 0.0 km/h Load: 0.0 % Voltage: 14.21 V Bin. Bits: 11000100 Temperature: 6.3°C Duty Cycle: 9.6 % 19558 - Motor for Intake Manifold Flap (V157) P3102 - 000 - No Signal Freeze Frame: RPM: 903 /min Torque: 46.4 Nm Speed: 0.0 km/h Load: 0.0 % Voltage: 14.29 V Bin. Bits: 11000100 Torque: 153.7 Nm Torque: 0.0 Nm Editováno: 21. Únor 2017, autor: radekkk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.