Přejít na obsah

Tankovací pistole - nejde zastrčit / kolik se dá natankovat paliva?

havrosh

Doporučené příspěvky

Ahojte,

tady blba blodyna co asi neumi natankovat...

Octavia II FL 1.4TSI MR2013

Tankuju na Shell (VPower, nevim jestli je o 2 CZK lepsi jaky obyc benzin, ale s kuponem na slevu vyjde na stejny prachy)

Jak spravne strcit pistoli do nadrze? Je tam nejaka klec a pistole nejde plne vlozit. Je mi jasny ze to tam je kvuli tomu abych tam asi nedal diesel nebo olovnaty benzin (protdava se to jeste?)

Kdyz tankuju do Fabie II 1.2HTP tak v pohode. Sluzebni Rapid 1.6TDI taky v pohode, ale u svoji Octavky se bojim ze tam pistole neni uplne vlozena a ze vypadne.

diky

Editováno: , autor: havrosh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ehm, nóó, jak bych to řekl, toto se mně ještě nestalo.  :kol-28:  Jak nejde vložit? Zastrčím, zamáčknu čudlík na pistoli a s rukama v kapsách čekám, až pistole vypne. Ještě se mně nestalo, aby vypadla. Tankuji u OMV a v poslední době i Shell.

Odkaz ke komentáři

No zatim ne, protoze ji vzdy drzim :-)

Jen me to fakt prislo takovy divny ze do Fabky zajeda ta pistole cela a u Octy tak na pul. Zkusim to priste vyfotit.... coz bude tak asi za mesic, protoze tankuju vzdy do plna a tedka vetsinou jezdim Rapidem (btw: strasny auto, zlata Octa)

Odkaz ke komentáři

mám stejnou zkušenost, už mě taky jednou malem vypadla. někdy to tam prostě jde divně, tak to radši taky držím....

taky to je dle mého opotřebení těch pistolí, nebo jestli mají větši rozměry, co já vím... 

ježiši ono, tankuješ rád vzduch? :-) tak tam aspon vrzni Vifa...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
  • o 1 rok později...

U benzínu jsem se s tím nesetkal a to jsem dosud měl jen benzíny. Ale u nafty se mě to stalo. Přijedu jednou večer na čerpačku vezmu pistoli a ona tam nejde. Koukám je černá a na ní diesel říkám si kde je problém a pak koukám, že stojím na kraji kde hlavně tankují náklaďáky. Tak jsem si přejel k vedlejšímu stojanu a tam už OK. S obsluhou(celkem pěkná MILFka) jsme se tomu u placení zasmáli a já jel spokojeně dál :kol-31:  

Editováno: , autor: Ovce
Odkaz ke komentáři

Co na tom bylo lepšího? Už sem tankoval u x stojanů a nikdy sem neměl problém, buď to bude konkrétní pistolí nebo hrdlem v nádrži (nějakej bordel) a nebo rukama :)

zatlacils na kolik-uvolnils vzduch a hned to slo lip a do plna,bordel nikde nemam,rukama to neni-mozny ze to bude pistoli,tankuju pouze na jedny benzince

Odkaz ke komentáři

...........Přijedu jednou večer na čerpačku vezmu pistoli a ona tam nejde. Koukám je černá a na ní diesel říkám si kde je problém a pak koukám, že stojím na kraji kde hlavně tankují náklaďáky. .............

No tak to je úsměvné. Je ale pravda, že když jsem jednou tankoval do služební  dodávky jel jsem automaticky ke stojanu, kde tankuji své auto. Až po natankování, které celkem trvalo, jsem si uvědomil, že jsem mohl tankovat rychleji, když bych tankoval pistolí pro TIR. :kol-47:  Takže podobná zkušenost trochu jinak. :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...