Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nikde jsme totu nenašel,chtěl bych se zeptat na tenhle motor.Říká se že je spolehlivý,ale myslím si že to bude asi docela líný motor na tak skoro velké auto.Myslím že ten motor bude docela líny na kombi.Hledal jsem nějaké ty recenze tady a nic jsem nenašel.Díky

jeden z nejlepších motorů do fabule.. 

• Autor

To určitě ale jak jsme psal tak myslím že je to slabý motor na kombi ne?

Upraveno od Pawouk
Necituj předchozí příspěvek!

kombi je možná o 100 - 200 kg těžší.. 

Ani ne,pro předfacelift je podle katalogu pohotovostní hmotnost v základním provedení bez mimořádných výbav pro krátkou Fabii 1.4 55kW 1060-1150 kg,pro Combi 1095-1185 kg.

tento motor je vyhovujici ,[ kdyz neposloucham charakteristicky klepot 16V ktery zni mezi benzinem a naftou - motor se porad transformuje ale ne a ne se dotransformovat na naftak :-) ] ale tento motor ve fabii bych za zadny jiny nevymenil

• 1 měsíc později...

Tak tak, mám tuhle motorizaci ve svém kombíku, brácha jí má ve krátké fábii a rozdíl v jízdě nepociťuji. Jediný, kdy mi motor nestačil, bylo při jízdě z Karlových Varů do Slavkova u Brna s plně naloženým autem (2 lidi a kemping výbava) + rakev na střeše. :-)

Pokud mohu přidat něco z praxe, tak uvedu, že jsem jezdil s tátovou 1,2 , 47 kw, cmbi Fabií a líbilo se mi , že je to živý auto, na mý 1,4 16v  55 KW mi začalo hučet ložisko převodovky ( kuželíkový), sháněl jsem převodovku GRZ, kterou jsem tam měl a to dlouho. Před měsícem jsem se rozhodl , že tam dám převodovku z 1,2 , 47KW - sice JJL - r.v. 2006 , byla za 2500,- Kč, z bouračky, oprava starý GRZ by se prodražila, GRZ r.v. 2003 mi na vrakovišti chtěli prodat za 5000,- , takže jse tam dal tu JJL- je jinak zpřevodovaná, 2.-5. stupeň a auto je živější než s původní převodovkou GRZ. Hodnotím to pozitivně. :kol-47: Jinak motor si hodně chválím, mám najeto 243500,- Km a jde v pohodě.

Upraveno od Casy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.