Přejít na obsah

Chování motoru,čím to ?

Yofresh

Doporučené příspěvky

Zdravím,dlouho jsem měl s Fabinkou klid,ale poslední dobou jsem si všiml,přijdu do auta,nastartuji,otáčky se chovají občas tak nějak divně,ale to bych tak neřešil. Jenže,chci se rozjet od baráku na jedničku, přidám plyn a auto jakoby nereaguje,jakoby nedalo dostatek paliva nebo impuls a až s odezvou nějakých 5 sekund to najednou cukne a motor začne tahat a rozjíždět se a jede normálně. Pak už celou dobu vpohodě,proč to dělá ? Nemám k tomu vysvětlení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den prosím o radu mám Fabii2 r.v. 08 ted najeto 42000 a pozoruji, že při nastartování se my vyhoupnou otáčky na 1100 asi po minutě sami od sebe stoupnou na 1200-1300 a pak klesnou na 900 a je to vše Ok.Nevíte čím by to mohlo být a ještě jsem zpozoroval pískot od kol či motoru při zahnutí doprava či doleva?Mohlo by to souviset s těma otáčkama?Děkuji za odpověď Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...