Publikováno Září 1, 201312 r Hoj chlapi! Má někdo zkušenost s poškozeným plastem na světlometu? Mám ho v záhybu prasklý, což jsem zjistil až ve chvíli, kdy se mi začal zevnitř rosit. Leštění mi nepomůže, jelikož je to fakt prasklý( nevím od čeho). Dá se to měnit, nebo jenom komplet? Poslední možnost mne přijde zbytečně drahá... Díky za nápady, Hans
Září 4, 201312 r Autor Takže zatím stanovisko autorizovaného servisu, dle očekávání. Cca. 15tisíc za komplet světlo+300 práce. To je děs...
Září 21, 201311 r to vypada jak po bouracce... Jinak ja mel kompletni nova bixe svetla tusim za 10tkc, takze 15t za jedno a jeste prazdny bych rozhodne nedaval
Září 25, 201311 r Autor bouračka to nejni, prostě Sup je 2009 a takhle to teď vypadá. Zdálky bych si ničeho nevšiml, ale zblízka je to znát. Zkusím nějaký vrakáče a dám tady vědět.. Je to velkej problém si ty světla přehodit sám? Myslím kvůli náklonu a tak...?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.