Přejít na obsah

Banďur

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Banďur

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. bouračka to nejni, prostě Sup je 2009 a takhle to teď vypadá. Zdálky bych si ničeho nevšiml, ale zblízka je to znát. Zkusím nějaký vrakáče a dám tady vědět.. Je to velkej problém si ty světla přehodit sám? Myslím kvůli náklonu a tak...?
  2. Takže zatím stanovisko autorizovaného servisu, dle očekávání. Cca. 15tisíc za komplet světlo+300 práce. To je děs...
  3. Hoj chlapi! Má někdo zkušenost s poškozeným plastem na světlometu? Mám ho v záhybu prasklý, což jsem zjistil až ve chvíli, kdy se mi začal zevnitř rosit. Leštění mi nepomůže, jelikož je to fakt prasklý( nevím od čeho). Dá se to měnit, nebo jenom komplet? Poslední možnost mne přijde zbytečně drahá... Díky za nápady, Hans
  4. U světel v interieru nehlásí samozřejmě vůbec nic. Můžeš klíďo vyměnit! Venku je to horší. Bez odporu zejména u SPZ budeš mít vždy problémy. Měl jsem už spoustu Led, kde bylo na obalu ujišťováno, že nehlásí chybu do jednotky, jenže všechno je to lež. Kdo takovou má,budu vděčnej za tip!
  5. Ahoj, mohu připojit vlastní zkušenost. Je to přesně tak, jak psal Lancelot. Pokud není odskok dostatečně razantní, víko se nezvedne, nebo se začne zvedat až od druhého pokusu za sebou atd. Já měl moc volné "oko" zámku, viz. foto. Po opravě se zvedá normálně až nahoru.
  6. Zdravím pánové, mám podobný MF volant, viz. obrázek. Potřebuji demontovat levý ovládací prvek, kde je Volume atd. Než začnu pokusem a omylem, chci ze zeptat, zda by mi někdo z Vás neporadil. Musím nejdříve sundat čelní kryt Airbagu? Potom jak dál? Nebo se dá ovládání vysadit i samostatně? Díky za Vaše rady. Honza
×
×
  • Vytvořit nový...