LiveBomb Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 (editace) Tak jsem ve čtvrtek trošku pocuchal jednoho Favorita. Octavia se ukázala jako tank, alespoň podle toho co je vidět. Díky bohu za havarijní pojištění. Akorát nevim, jestli to řešit rozpočtem nebo to šoupnout do smluvního servisu. Co myslíte? Viditelná a subjektivní poškození: Odřený a odštípaný nárazník Poškozeno sklo mlhovky Ulomený úchyt mlhovky Poškozena mřížka nárazníku Poškozen spoiler nárazníku Poškozen ochranný plast nárazníku Promáčknutý a vypouklý pravý blatník Odřený pravý blatník Odštípnutý ALU disk Zanášení při jízdě doprava Hučení při brždění Odřené sklo světla Další předpokládaná poškození: Poškození vnitřní výplně blatníku Poškozený držák blatníku Poškozený vrchní držák blatníku Poškozený chladič (2x doplňován fridex) Ulámané úchyty nárazníku Výztuha nárazníku Držák světel Editováno: 7. Září 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Já má zkušenost pouze s rozpočtem a vždy dost peněz :-) díly v barvě seženeš kor v černý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2013 (editace) Já mam ze servisu odhad jen na naraznik, blatnik a chladic za cca. 20k. No dily bych asi sehnal, jen se bojim co z toho rozpoctu dostanu, kdyz mam 10k spoluucast. Taky se bojim toho co se najde az se to rozebere. Editováno: 7. Září 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 ja mel zkusenost se servisem a mam taky havarko ale 5 k spoluucast ... v zime jsem dostal smyk a narazil jsem do betonoveho mostku, uz moc nechybelo abych to dobrzdil, ale dnes muzu rict, diky za nej ... nebyt ten mostek sjedu dolu asi ze 7 metru ... zadni kola byly ve vzduchu, ted se tomu smeji, ale predtim mi moc souflo nebylo, sraz nebyl uplne strmy, auto by po nem sjelo ... no zpet, mel jsem spodni naraznik ely zniceny, mlhovku a propichnuty chladic klimatizace, celkem me oprava vysla na 35 k a nejake drobne, nic mene, zaplatil jsem jen 5 000 a zbytek pojistovna ... navic dnesni origo servisy maji smlouvy s pojistovnami a vse to resi s nima, ja treba podepisuji papir ze jim davam plnou moc, aby to bylo proplaceno servisu, takze jsem dal jim jen 5 000 a tim to pro me haslo, zbytek faktury odesel na moji pojistovnu a ja se uz o to nestaral .... byt nebou tak to neresim, zavolam do servisu, jestli maji s tvoji pojistovnou uzavrene partnerstvi (dnes uz to maji skoro vsichni) a at uz by te oprava stala 50 000 ci 70 000, ty zaplatis jen tech 10 000 a je uplne jedno co najde servis, vse ti daji nove a jo, jeste jsem si vzpomel, chtel jsem to hned vymenit za RS naraznik, jenze bych narazil na problem, pojistovna to zaplatit nechtela a ani jednani s tim, ze bych si sehnal svuj ... tehdy jsem mel moznost v barve meho vozu sehnat za 5 000 se vsim vsudy, ale to pojistovna neschvalila a zbytecne musela zaplatit o 5 000 navic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Me tam hlavne desi to, ze to auto tahne doprava a ze se ztraci ta chladici kapalina. Bejt to jenom plechy asi to vemu rozpoctem, ale takhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 a je to chladici kapalina, nebo klimatizace ? Udajne prvni chladic je klima a az te zanim je pak chladici kapalina ... z vlastni zkusenosti vim, ze jjen chladic stoji cca 5 000, mam dokonce jeste nekde faktury + jak rikas naraznik je taky za 5 000 + lak za 4 000 + ten blatnik mozna za 3 000 + lak opet 4 000 (dle meho servisu, predpokladam, ze ceny budou + - stejne), kde mas serizeni, mlhovky a drobne opravy, pocitam ze kolem 35 000 se asi dostanes pres ofiko servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2013 Je to unik ty cerveny G12, "Fridexu". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) Udajne prvni chladic je klima a az te zanim je pak chladici kapalina Údajně bývá všelicos, první je kondenzátor klimatizace, za ním pak intercooler a až třetí je chladič LiveBomb>> Copak, Favo odbočoval bez směrovky? Editováno: 8. Září 2013, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 8. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2013 (editace) Ne, nedal sem mu přednost když jsem jel z vedlejší. Btw. nevite nekdo na jak dlouho je to oprava? Editováno: 8. Září 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 8. Září 2013 Sdílet Vloženo 8. Září 2013 zalezi jak to mas zavazne ... me to trvalo 3 dny i s nastrikem ... mam jeste nejakou fotku, jak to auto dopadloto šulda: zase do toho tak nevidim co kde je .. ale do budoucna dobre vedet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 9. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2013 Takoevej tukanec a takova cena, mazec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaroCZ Vloženo 9. Září 2013 Sdílet Vloženo 9. Září 2013 no to jen tak vypada, naraznik, prepichnuty chladic, praskla mlhovka ... kde je prace, lakovani matros ... nezda se to ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 10. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Září 2013 Tak je to v servisu. Mam odhad (zakazkovy list) na 39000,-, termin predani po oprave 20.9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 12. Září 2013 Sdílet Vloženo 12. Září 2013 na to že do fanoša napálil "tank" tak dopadl velkmi slušně. Vymění blatník a jede se dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 13. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2013 (editace) Pokud nema neco s kolem :-) Na Favoritu byla uplatnena likvidace formou totalni skody, vyplaceno bylo 7700,- :-) Editováno: 16. Září 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Tak uz ji mam doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Pokud nema neco s kolem :-) Na Favoritu byla uplatnena likvidace formou totalni skody, vyplaceno bylo 7700,- :-) takže totálka........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 no podle fotek se mi zdá že dopadla hůř oktávka. Jedině snad že by fanoš nepřežil tu ránu na kolo, ikdyž nevypadá že by bylo poškozené. Ale to spíš odskočí celé auto než by se poškodila náprava. Chudák majitel favorita vyměnil blatník, ani ho nestihl nalakovat a ty mu ho načechráš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 17. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Na favoritu se blatnik uz nelakuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.