CaRTeR Vloženo 7. Září 2013 Sdílet Vloženo 7. Září 2013 Zdravíčko, dnes se mi objevil problém s feldou. Když nastartuju a potom se chci rozjet nebo sešlápnu plyn až na podlahu, maximální otáčky jsou 1500 a víc to nejde... Motor jen kolísa, jako by chtěl jjít více ale nepustí ho to. Jako by tam byl omezovač.... Nějaké rady prosím? Svíčky měněny asi před týdnem a od té doby najeto cca 150km a nebyl jediný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 nechat načíst diagnostiku, zřejmě to jede v nouzáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 palivový filter bol menený kedy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 13. Září 2013 Sdílet Vloženo 13. Září 2013 palivový filtr, vzduchovej filtr. Nech načíst diagnostikou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xfilipek11 Vloženo 29. Září 2013 Sdílet Vloženo 29. Září 2013 dobrý den můžete mi prosím pomoci či poradit ? Mám felicii 1.3 MPi 50kw r.v. 1997 na volnoběh mi klesají otáčky z 1000 na 500 ot/min opakuje se to v pravidelném cyklu cca po 3-5 sekundách. Při výskytu této závady felda začala za jízdy cukat. Mají tyto závady nějakou souvislost? Případně jak je odstraním ? předem děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 30. Září 2013 Sdílet Vloženo 30. Září 2013 asi bych v prvé řadě vyčistil škrtící klapku a udělal přes soft Motordiag její vyresetování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xfilipek11 Vloženo 2. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2013 díky za radu obojí jsem udělal ale nakonec pomohla výměna svíček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.