Zdeněk K. Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 Zdravím, potřeboval bych na me FI dodělat tl. na zap/vyp ASR. A než se do toho vrtnu rád bych věděl co mě čeká. Pokud seženu tlačítko, je v panelu něco předchystáno? Nebo je třeba dotáhnout kabely a ručně dodělat? Citovat
Combi2002 Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 Pokud jsi to tam nikdy neměl tak tam nic připraveného není přístup koncernu no. Citovat
KillersMPL Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 Myslím, že by jsi musel vyměnit jednotku ABS za ABS+ASR. Už jsem to taky koumal, ale radši jsem od toho upustil. Tlačítko tam sice mám, ale nefunkční. Jen podsvícení jsem si dotáhl, aby aspoň svítilo. Citovat
Drewie Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 jojo, přesně tak, vyměnit se musí celá ta kostka, co má na starosti ABS/ABS+ASR, jinak ta druhá má navíc pouze tlačítko, nic víc... Citovat
Combi2002 Vloženo 12. Září 2013 Vloženo 12. Září 2013 škoda že mě tohle nenapadlo dřív , teď už kabel nikde tahat nabudu, vepředu mám krásně znova zapletenej kabel a znova se mi do toho nechce . ale ostatním fandím Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.