cudi Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 Zdarec, mam na sve fabii problem s patymi dvermi. Dvere jdou zavrit pouze na prvni cvaknuti. Nepomuze ani vetsi sila pri zavirani dveri. Osvetleni kufru zhasne, kdyz zamknu auto, tak se i tyto dvere zamknou. Nevite kde je problem? Diky za rady Citovat
ladiktm Vloženo 11. Září 2013 Vloženo 11. Září 2013 pri otevrenych dverich prstem zatlac na mechanismus ( zapadku ) zamku, jednoduse se presvedčíš zda tak funguje blokace i na druhém stupni zavíraní.... Citovat
cudi Vloženo 11. Září 2013 Autor Vloženo 11. Září 2013 To jsem zkousel a funguje to i na druhy zapad. Mel jsem vedle sebe dve fabie a na nic jsem vzhledove neprisel. Projevuje se to tak, ze to vypada jako bych neco do tech dveri privrel a oni se jen privreli. neco jako bocni dvere Citovat
cudi Vloženo 24. Září 2013 Autor Vloženo 24. Září 2013 Tak vyreseno. Pricinou nezavirani byla zbloudila podlozka v 5 dverich. Kdyz byly dvere otevreny, podlozka se posunula a zamek sel na dva zapady. Po zavreni dveri se podlozka vratila a blokovala druhy zapad. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.