n0iDek Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 (editace) Ahojte... Neviem ci to tu bolo uz riesene alebo nie ... ak ano hodte mi sem len link.,,] Mam problem pri prepinani dialkoveho svetla na stretavacky ... Ked prepnem na dialkove svetla a spat na stretavacie tak ostane tma a musim ich znova prebliknut aby mi svietili .. je to celkom neprijemne ked idem v noci... Prosim poradte mi cim to moze byt .. ci to je vadna packa na prepinanie svetiel alebo je problem niekde inde .. dakujem. Editováno: 15. Září 2013, autor: n0iDek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 15. Září 2013 Sdílet Vloženo 15. Září 2013 je to v páčke..rozobrať,očistiť,premazať .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n0iDek Vloženo 16. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Myslel som si ze uz bude opotrebovana ... Chcem sa spytat .. Neviesh o nejakom navode ako to rozobrat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 máš SS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.