ronnie71 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Ahoj. Prosím o radu. Při jízdě na nerovné vozovce se ozývá ze předu kovové cinkání. Ve škodovce nic nenašli. Setkal se někdo s tím? Fabia II, 1.4 16V 2008 kombi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Ahoj, rekl bych, ze to jsou brzdy. Mi to na octavce delalo taky. Koupil jsem nove pera co zajistuji brzdove trmeny a je klid. Tak sundej kolo a koukni na to. Nebo zkus pri jizde mirne pribrzdit a uvidis, ze to ustane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bassx Vloženo 16. Září 2013 Sdílet Vloženo 16. Září 2013 Jo dělá mi to taky a taky nevím čim to je. Většinou... když jedu s vytočenýma kolama třeba po kruháku a auto se trochu zhoupne. Kovové lupnutí někdy to udělá 2x nebo 3x za sebou, ale vždy jen když zatáčím nebo srovnávám volant dělá mi to už tak rok a v servisu vše o.k. klasika ... u táty v Roomsteru to dělá taky a tak si myslim, že to je zase nějaká utajená hovadina co dělají v orig servisech, že žádná vlastně není. Jen si člověk musí zvykat na rachtání všeho možného u nového auta to je HUMUS, ale u nich je vše o.k.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 17. Září 2013 Sdílet Vloženo 17. Září 2013 Me to delal plech co je pod kotouci vpredu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.