Zenda899 Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Zdarec, zrovna řeším výměnu výškových reproduktorů u dvojkové octavie a nevím jak tam dostat ten new reproduktor za ten original, original mě pijde menší. Vůbec nevím jak tam ten new výškovej reproduktor do toho tapecu přichytit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 Všichni víme jaký repro sis koupil, takže ti řeknem jestli je větší nebo menší než origo a jak ho máš přichytit. Možná by to chtělo víc info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufal Vloženo 20. Září 2013 Sdílet Vloženo 20. Září 2013 já to řešil silikonem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zenda899 Vloženo 21. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2013 reproduktory mám tyhle jen prostě nevím jak tam přichytit ten výškový reproduktor http://www.ahifi.cz/reproduktory-audio-system-mx-165-plus.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janis12 Vloženo 6. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2020 Zdravím. Hledal jsem a nic jsem nenašel, proto zakládám nové téma. Přestal mi hrát výškový repro u spolujezdce u o2.Shodou okolnosti známy prodává díly ze stejného typu auta tak ho zkusím předělat. Chci se zeptat jak probíhá výměna když tam budu dávat origo reproduktor? Musím ten starý nějak vycvaknout? A nový se tam musí něčím uchytit, nebo tam bude sedět? Díky za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mino22 Vloženo 17. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2020 Výškovy reprak je uchyteny - nasadený na tri kolíky na vnutornej strane tapacíru a tie su zlisované. Mne vypadol tapec z ruky a reprak sa vytrhol, kolíky sa utrhli, dve kvapky sekundového to vyriešili. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.