Publikováno Září 20, 201311 r Zdarec, zrovna řeším výměnu výškových reproduktorů u dvojkové octavie a nevím jak tam dostat ten new reproduktor za ten original, original mě pijde menší. Vůbec nevím jak tam ten new výškovej reproduktor do toho tapecu přichytit.
Září 20, 201311 r Všichni víme jaký repro sis koupil, takže ti řeknem jestli je větší nebo menší než origo a jak ho máš přichytit. Možná by to chtělo víc info..
Září 21, 201311 r Autor reproduktory mám tyhle jen prostě nevím jak tam přichytit ten výškový reproduktor http://www.ahifi.cz/reproduktory-audio-system-mx-165-plus.html
Červenec 6, 20205 r Zdravím. Hledal jsem a nic jsem nenašel, proto zakládám nové téma. Přestal mi hrát výškový repro u spolujezdce u o2.Shodou okolnosti známy prodává díly ze stejného typu auta tak ho zkusím předělat. Chci se zeptat jak probíhá výměna když tam budu dávat origo reproduktor? Musím ten starý nějak vycvaknout? A nový se tam musí něčím uchytit, nebo tam bude sedět? Díky za každou odpověď
Červenec 17, 20205 r Výškovy reprak je uchyteny - nasadený na tri kolíky na vnutornej strane tapacíru a tie su zlisované. Mne vypadol tapec z ruky a reprak sa vytrhol, kolíky sa utrhli, dve kvapky sekundového to vyriešili.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.