Petr888 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Zdravím, začala se mi samovolně vybíjet baterie (pokud auto stálo 3 dny, hlásilo slabý akumulátor, pokud cca týden, už jsem nenastartoval). Při měření odběru vždy chvíli po zamknutí (cca 5 minut) naskočil odběr okolo 3-4 A, někdy se po chvíli vrátil na 0,02. Postupným vyndaváním pojistek jsem zjistil, že je to vyhřívání sedaček. Pokud tuto pojistku vyndám, odběr je celou dobu v normálu. Chci se zeptat, jestli s tím někdo nemáte zkušenost, nebo nevíte jak to řešit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchez Vloženo 26. Září 2013 Sdílet Vloženo 26. Září 2013 Ahoj, presne ten samy problem jsem mel taky. V servisu vymenili jednotku vyhrivani sedadla (v mem pripade spolujezdce) a zatim OK. Je to tyden co to menili, tak uvidime... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr888 Vloženo 28. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2013 Díky za odpověď Můžu se jen zeptat, jestli nevíš kolik stála ta jednotka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 je tam zkrat v riadiacej jednotke vyhrievania sedadiel , niekedy tak veľký že stiahne batériu za pol dňa , nebolo to tuším nijak drahé ale presnú cenu neviem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sector Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 Okolo 40 E stoji, http://www.cc-autodily.cz/jednotka-ridici-3 Je to plug&play, vyberie sa to len otocenim o 45 stupnov do prava alebo do lava, potom jemne potiahnut smerom dole. Umiestnena je na pravej strane sedadla spolujazdca zo spodu, blizsie k palubnej doske. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX 236 Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Kluci mám problém s výhřevem sedaček,prvně mi nefungovala u řidiče a asi po týdnu přestala fungovat i u spolujezdce.Ten výhřev má na starosti to relé co je na spodní straně spolujezdcovy sedačky1z0959772?A co pojistky které to mají nastarosti nevíte , nebo je tam ještě něco jiného co to ovládá?Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.