Publikováno Září 25, 201311 r Zdravím, začala se mi samovolně vybíjet baterie (pokud auto stálo 3 dny, hlásilo slabý akumulátor, pokud cca týden, už jsem nenastartoval). Při měření odběru vždy chvíli po zamknutí (cca 5 minut) naskočil odběr okolo 3-4 A, někdy se po chvíli vrátil na 0,02. Postupným vyndaváním pojistek jsem zjistil, že je to vyhřívání sedaček. Pokud tuto pojistku vyndám, odběr je celou dobu v normálu. Chci se zeptat, jestli s tím někdo nemáte zkušenost, nebo nevíte jak to řešit. Díky.
Září 26, 201311 r Ahoj, presne ten samy problem jsem mel taky. V servisu vymenili jednotku vyhrivani sedadla (v mem pripade spolujezdce) a zatim OK. Je to tyden co to menili, tak uvidime...
Říjen 8, 201311 r je tam zkrat v riadiacej jednotke vyhrievania sedadiel , niekedy tak veľký že stiahne batériu za pol dňa , nebolo to tuším nijak drahé ale presnú cenu neviem
Říjen 9, 201311 r Okolo 40 E stoji, http://www.cc-autodily.cz/jednotka-ridici-3 Je to plug&play, vyberie sa to len otocenim o 45 stupnov do prava alebo do lava, potom jemne potiahnut smerom dole. Umiestnena je na pravej strane sedadla spolujazdca zo spodu, blizsie k palubnej doske.
Říjen 22, 201311 r Kluci mám problém s výhřevem sedaček,prvně mi nefungovala u řidiče a asi po týdnu přestala fungovat i u spolujezdce.Ten výhřev má na starosti to relé co je na spodní straně spolujezdcovy sedačky1z0959772?A co pojistky které to mají nastarosti nevíte , nebo je tam ještě něco jiného co to ovládá?Díky za odpověď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.