Lucasse Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Postupem casu mi zaclo cim dal vic znit takovy divny zvuk pri seslapnutym plynu. Jakmile ho pustim, zni jeste tak sekundu a pak prestane. Nejvic to jde slyset na 1, 2 a 3 rychlostni stupen. Co by to mohlo byt? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Jaky zvuk ?? jako jinak otacky z motoru ?? odkud zvuk vychází ?? jde o zvuk motoru ?? jakou charakteru je ten zvuk ??Co na to servis ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bofors Vloženo 9. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2013 tlak z turba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bawosek Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 podle popisu pozoruju cca tyden podobny zvuk ,pri zrychleni a prerazeni kolem 2700-3300ot. ( mam Dsg) slysim obcas takove zakvileni , velmi me to pripomina jako by drhlo tahlo na westgatu turba když pustím plyn a odpustí tlak. Jde o vteřinovou záležitost , vyvolat jde sporadicky, ale povede se mě to při téměř každé jízdě i několikrát. jindy než při jízdě to vyvolat nejde. Cca 3000km co auto mám to nikdy nedělalo. Je naka zkušenost na co se finančně připravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo91 Vloženo 11. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2022 @bawosek Sice mam manual, ale dela mi to same ... ve skodovce mi rikali, ze to je normalni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel2523 Vloženo 22. Listopad 2022 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2022 V 2. 10. 2013 na 12:21, Lucasse napsal: Postupem casu mi zaclo cim dal vic znit takovy divny zvuk pri seslapnutym plynu. Jakmile ho pustim, zni jeste tak sekundu a pak prestane. Nejvic to jde slyset na 1, 2 a 3 rychlostni stupen. Co by to mohlo byt? Dobrý deň, máte tento problém vyřešen? dělá mi to samé na 1, 2 a 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucasse Vloženo 22. leden 2023 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2023 V 22. 11. 2022 na 14:52, Gabriel2523 napsal: Dobrý deň, máte tento problém vyřešen? dělá mi to samé na 1, 2 a 3 Zdravím, auto už jsem před lety prodal :) Ale byl tam v kloubu takový bílý plastový šroub u pedálu, tak jsem ho pootočil a zmírnilo se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. leden 2023 Sdílet Vloženo 25. leden 2023 @Lucasse necituj příspěvek přímo nad sebou, viz pravidla fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabriel2523 Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Ten bílý plastový šroub jsem nenašel u pedálu, kde přesne je? Ten zvuk jede s motorového prostoru. Takové bzučení při pridávaní plynu na 1,2,3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.