Publikováno Říjen 2, 201311 r Postupem casu mi zaclo cim dal vic znit takovy divny zvuk pri seslapnutym plynu. Jakmile ho pustim, zni jeste tak sekundu a pak prestane. Nejvic to jde slyset na 1, 2 a 3 rychlostni stupen. Co by to mohlo byt?
Říjen 2, 201311 r Jaky zvuk ?? jako jinak otacky z motoru ?? odkud zvuk vychází ?? jde o zvuk motoru ?? jakou charakteru je ten zvuk ??Co na to servis ?
Srpen 8, 20223 r podle popisu pozoruju cca tyden podobny zvuk ,pri zrychleni a prerazeni kolem 2700-3300ot. ( mam Dsg) slysim obcas takove zakvileni , velmi me to pripomina jako by drhlo tahlo na westgatu turba když pustím plyn a odpustí tlak. Jde o vteřinovou záležitost , vyvolat jde sporadicky, ale povede se mě to při téměř každé jízdě i několikrát. jindy než při jízdě to vyvolat nejde. Cca 3000km co auto mám to nikdy nedělalo. Je naka zkušenost na co se finančně připravit?
Srpen 11, 20223 r @bawosek Sice mam manual, ale dela mi to same ... ve skodovce mi rikali, ze to je normalni ...
Listopad 22, 20222 r V 2. 10. 2013 na 12:21, Lucasse napsal: Postupem casu mi zaclo cim dal vic znit takovy divny zvuk pri seslapnutym plynu. Jakmile ho pustim, zni jeste tak sekundu a pak prestane. Nejvic to jde slyset na 1, 2 a 3 rychlostni stupen. Co by to mohlo byt? Dobrý deň, máte tento problém vyřešen? dělá mi to samé na 1, 2 a 3
Leden 22, 20232 r Autor V 22. 11. 2022 na 14:52, Gabriel2523 napsal: Dobrý deň, máte tento problém vyřešen? dělá mi to samé na 1, 2 a 3 Zdravím, auto už jsem před lety prodal :) Ale byl tam v kloubu takový bílý plastový šroub u pedálu, tak jsem ho pootočil a zmírnilo se to.
Leden 29, 20232 r Ten bílý plastový šroub jsem nenašel u pedálu, kde přesne je? Ten zvuk jede s motorového prostoru. Takové bzučení při pridávaní plynu na 1,2,3
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.