Fuelsave ? - Motor 1.2 HTP - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Fuelsave ?

razzzercze

Doporučené příspěvky

zdravím nevim kam jinam to napsat nenasel jsem zadnou odpoved tak se zeptam dnes jsem byl nataknovat u shell a byla tam ta obsuha co tam vetsinou mají tak sem mu řekl natural 95 a sel jsem k pokladně pak jsem sedl do auta mam konkretne 1.2 htp 47kw 12V a asi po 5km zacelo byt auto jakoby linejsí zatim jsem toho moc nenajel max 10km od toho co jsem nataknoval takze nevim ale v sobotu jedu docela daleko tak se bojim aby mi v pulce auto nezdechlo. Tak se chci zeptat jakou mate zkušenost vi s tímto palivem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to úplně normální natural 95... U Shellu se to prodává jako běžný natural u jiných pump, jiný s oktanovým číslem 95 nemají... Jedině pak ještě o dost dražší V-power benzíny.

Doma jezdíme na Fulesave téměř pořád s 2-ma benziňáky a obě auta úplně bez problému, ničeho se neboj. Snížení výkonu ale u žádného auta nepozoruji.. Jedině co mě přijde, že je motor kapku tišší oproti tomu, když sem tam natankuji u Agipu.

Editováno: , autor: Galvi
Odkaz ke komentáři

V 2. 10. 2013 na 20:12, razzzercze napsal:

spatně jsem to napsal omlouvam se ted to po sobe ctu XD rekl jsem mu at mi da N95 ale dal mi tam fuelsave tak se ptam jak to je stim fuelsave

Máš to dobře,od jisté doby se u Shellu N95 nazývá Fuelsave N95.  http://www.shell.cz/products-services/on-the-road/fuels/fuelsave-tpkg/unleaded.html

Odkaz ke komentáři

V 2. 10. 2013 na 20:37, razzzercze napsal:

shell Praha vídeňská jezdim tam furt tankovet ale vzdy jsem bral obic 95 

E: motor mi tišší nepřipadá :) jak jsem psal najel jsem stim max 10km takže se da težko soudit uvidím v sobotu. 

ked tam jazdis furt, tak aky obyc 95 si bral? shell ma v ponuke paliva fuelsave a nitro uz dobre 2 roky, obycajny N95 nema !   

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...