razzzercze Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 zdravím nevim kam jinam to napsat nenasel jsem zadnou odpoved tak se zeptam dnes jsem byl nataknovat u shell a byla tam ta obsuha co tam vetsinou mají tak sem mu řekl natural 95 a sel jsem k pokladně pak jsem sedl do auta mam konkretne 1.2 htp 47kw 12V a asi po 5km zacelo byt auto jakoby linejsí zatim jsem toho moc nenajel max 10km od toho co jsem nataknoval takze nevim ale v sobotu jedu docela daleko tak se bojim aby mi v pulce auto nezdechlo. Tak se chci zeptat jakou mate zkušenost vi s tímto palivem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Já mám s tímto palivem dobré zkušenosti, motor se mi po tomto palivu ztiší, možná malinko stoupne i výkon a sníží se spotřeba. Nikdy jsem neměl problém, mám stejnou motorizaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 V práci na FII 1.2 TSI jezdíme jen na N95 od Shellu (66 000 km) a předtím asi 280 000 km na Felicii a v tomto smyslu nikdy žádný problém nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzzercze Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 spatně jsem to napsal omlouvam se ted to po sobe ctu XD rekl jsem mu at mi da N95 ale dal mi tam fuelsave tak se ptam jak to je stim fuelsave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) Je to úplně normální natural 95... U Shellu se to prodává jako běžný natural u jiných pump, jiný s oktanovým číslem 95 nemají... Jedině pak ještě o dost dražší V-power benzíny. Doma jezdíme na Fulesave téměř pořád s 2-ma benziňáky a obě auta úplně bez problému, ničeho se neboj. Snížení výkonu ale u žádného auta nepozoruji.. Jedině co mě přijde, že je motor kapku tišší oproti tomu, když sem tam natankuji u Agipu. Editováno: 2. Říjen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 spatně jsem to napsal omlouvam se ted to po sobe ctu XD rekl jsem mu at mi da N95 ale dal mi tam fuelsave tak se ptam jak to je stim fuelsave Máš to dobře,od jisté doby se u Shellu N95 nazývá Fuelsave N95. http://www.shell.cz/products-services/on-the-road/fuels/fuelsave-tpkg/unleaded.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzzercze Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 no to ze sníží vykon jsem poznal hned na 5km mozna to bude tim ze jsem mel v nadrzi na poslednich 30km a daval jsem tam za 500 skoro pul nadrže. no uvidim tak snad to bude tak jak pisou nizsi spotreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Sajrajt můžeš nabrat kdekoli,to si asi nevybereš. A kdeže jsi to vlastně natankoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajfy Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 A nezdá se ti nižší výkon kvůli tomu, že se třeba motor ztišil? Většinou v tom fuelsave je nějaké aditivum, proto se možná motor chová jinak než jsi zvyklý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzzercze Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 (editace) shell Praha vídeňská jezdim tam furt tankovet ale vzdy jsem bral obic 95 E: motor mi tišší nepřipadá jak jsem psal najel jsem stim max 10km takže se da težko soudit uvidím v sobotu. Editováno: 2. Říjen 2013, autor: razzzercze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Já jezdím na Shell Praha Jeremiášova ul. Ten Fuelsave je tam ale už dlouho,myslím že minimálně rok,nebo dokonce dva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzzercze Vloženo 3. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2013 tak jsem to byl dneska projet a motor se zda byt tišší než před tím ale netahá to tolik jako s normalní N95 klimu sem radši ani nezkoušel pouštět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaveloSK Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 Myslíš, že pri 47kW aute dokážeš objektívne posúdiť, či ťahá menej alebo viac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razzzercze Vloženo 4. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 ano dokážu je na tom znat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 4. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2013 shell Praha vídeňská jezdim tam furt tankovet ale vzdy jsem bral obic 95 E: motor mi tišší nepřipadá jak jsem psal najel jsem stim max 10km takže se da težko soudit uvidím v sobotu. ked tam jazdis furt, tak aky obyc 95 si bral? shell ma v ponuke paliva fuelsave a nitro uz dobre 2 roky, obycajny N95 nema ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.