radhola Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 Zdravím,začal zlobit colombo. Po nastartování mámnastavené rádio a během chvilky se se to samo přepne na displeji na navigaci. V tu chvíli jsou veškeré snahy přepnout na něco jiného marné,prostě se to blokne,zůstane viset plocha navigace a rádio hraje dále a ovládat ho mohu jedině přes ovládání ve volantu. Teď jsem přišel na to,že pokud se tam zjeví navigace,tak ji musím zadat nějakou trasu a potom většinou se dá volit na ostatní funkce. Dále se při volání nezobrazuje volání,ale zůstane třeba na displeji rádio nebo se zastaví DVD. Zkoušel jsem to už min. 2x resetovat ,ale bohužel nic. Nemáte s tímto nějakou zkušenost? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 přehrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodaforum20 Vloženo 11. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2013 (editace) Pomuze prehrani FW. Mel jsem neco podobneho. Editováno: 11. Říjen 2013, autor: skodaforum20 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radhola Vloženo 14. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Přehráno,ale blbne to dál, diagnostika píše zpříčené tlačítko navigace. Zkoušel jsem ho párkrát promačkat a začalo to fungovat vše jak má, to byla radost, ale bohužel předčasná. Teď se to seklo na obrazovce na navigaci natrvalo,tak budu muset někoho sehnat, kdo by dokázal vyměnit tlačítko navigace. Ve škodovce mi řekli, že oni se opravami columbusů vůbec nezabývají a musím si někoho najít sám.Neznáte někoho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radhola Vloženo 19. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2013 Výsledek diagnostiky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.