johan5x94 Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Zdravim prestali mi fungovat EL. okna a zrkadla všetky nejdu ani jednotlivo z ostatnych dverí vagom sa nejde pripojit na komfotrnu j. komf. j. som aj skusil vymenit za taku istu ale chyby pretrvava nasledne som aj pozeral aj kably v o dverach a su ok okna idu podrzanim kluca co by som mal este skusit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Vyskusaj vymenit riadiacu jednotku el. okien v soferovych dverach (je hned vedla motora na stahovanie okna)...ak ti nefunguje aj otvaranie palivovej nadrze tlacidlom tak je to jasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan5x94 Vloženo 22. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 inak cela elektrika ide okrem okien zrkadiel a na palubovke nesvieti svetielko dveri ale ak nevipnem svetla tak to huci cize spinac ok no tak uz som skusal menit : komfortku ,RJ dveri ,ovladanie okien u šofera,aj kabelaz dveri je ok A aj tak nejdu už fakt neviem co je tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 Inak pri tej RJ dveri je dolezite, aby si pouzil presne taku istu aku mas v aute, udajne inak nebude fungovat (ked ju demontujes tak vo vnutri vidno cip, ten by mal byt rovnaky, v mojom pripade to bol cip znacky teco). Mne ked do tejto jednotky zatiekla voda (neviem akym zazrakom), vyskratovala a prestali fungovat okna, zrkadla, otvaranie palivovej nadrze a ostali mi zamknute vsetky dvere okrem soferovych a kufru a to tak, ze nesli otvorit ani zvnutra.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan5x94 Vloženo 23. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 taj ja som skušal celu RJ aj s motorcekom ale nemala take iste cisla na tej nalepre co je na boku ale bola zo soferovych dveri lavych čiže ak som dal inu tak to ani nemohlo fungovať? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek_Norway Vloženo 24. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2013 Co mne hovoril jeden autoelektrikar tak dolezity je cip v tej riadiacej jednotke, da sa lahko odpojit od toho motorceka a potom ho pekne uvidis...musi byt rovnaky aky si mal povodny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raven1 Vloženo 28. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2013 A co takhle změřit ,zda tam jde vůbec proud do jednotky a podívat se na pojistku CZ na držáku relé pod komfortkou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan5x94 Vloženo 29. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 to som meral konkterne na cervenom na cca 29pinovej zasuke meral som to aj medzi cervenym a hnedym bolo tam 12V pojistku tu hlinikovu som tiez aj menil a nic ani tuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ari Vloženo 30. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2013 (editace) Vyskusaj vymenit riadiacu jednotku el. okien v soferovych dverach (je hned vedla motora na stahovanie okna)...ak ti nefunguje aj otvaranie palivovej nadrze tlacidlom tak je to jasne... To bude ono. Je to idiotsky udělaný. Teče do toho voda a vyhnijou kontakty ve svorkovnici. Já už tuhle závadu řeším po 3. Teď do tý svorkovnice zkusím nacpat vazelínu. Snad to už bude fungovat. EDIT: Inak pri tej RJ dveri je dolezite, aby si pouzil presne taku istu aku mas v aute, udajne inak nebude fungovat (ked ju demontujes tak vo vnutri vidno cip, ten by mal byt rovnaky, v mojom pripade to bol cip znacky teco). Mne ked do tejto jednotky zatiekla voda (neviem akym zazrakom), vyskratovala a prestali fungovat okna, zrkadla, otvaranie palivovej nadrze a ostali mi zamknute vsetky dvere okrem soferovych a kufru a to tak, ze nesli otvorit ani zvnutra.... je to TYCO ne Teco, ale máš pravdu. Tuším se tam používali ještě Siemens, ale je to tak. Musí to být stejný typ jaký tam byl před tím. EDIT2: Jinak neměl byste někdo na prodej funkční tuhle prašivou jednotku do LP dveří. Značka Tyco? Kdyžtak mi hoďte zprávu na ryccardo@seznam.cz Díky Editováno: 30. Říjen 2013, autor: Wojnar Edituj příspěvky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.