Msimanski Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Prosim o radu, nesviti mi zadni mlhovka, ale na palubovce se rozsviti. Vymenil jsem zarovku a prosel jsem pojistky. Nic jsem neobjevil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 12. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2013 Máš tažný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Msimanski Vloženo 27. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Ano mam tažné proč??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 27. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2013 Protože když zapojíš vozejk, tak svítí kontrolka v autě, mlhovka na vozejku, ale na autě NE!! takže buď máš v zásuvce redukci 13i kontakt na 7 kontakt nebo ti někde kostří kabel a auto si myslí, že máš vozejk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Msimanski Vloženo 29. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2013 Pak dej vědět, jestli to bylo ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iSuperb Vloženo 12. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2014 Luďa: sup I má vzadu 1 mlhovku nebo svítí obě? Žárovka je v obou lampách. To s tou zasuvkou je dobrej tip, ale já nevím, jestli mi závadu svetel hlasí to, že svítí jen 1ks mlhovky nebo že přestala jít nivelace. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.