michal236 Vloženo 13. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2013 Zdravím pánové, dokázal by mi někdo potvrdit mojí teorii. Mám dvojkovku, která byla původně osazena halogenovými světlomety. Již z výroby je originální světelný/dešťový senzor a s tím spojená funkce Coming & Leaving home. Nyní došlo na výměnu za origo čočkový xeny a s tím samozřejmě spojené nakódování. Od té doby mi ale tato funkce nefunguje. Přitom když se podivám přes diagnostiku tak vše je v kódování zatrženo jak má být.Na maxíku tuto funkci vidím a ať dám čas jakýkoliv tak nic. Moje teorie je taková, že v elektrice světel mi to hází do závad furt ambiente chybu naklápění světel a proto to určitě odpojí i soudružné funkce jako zrovna to coming a leave...Je to možné? Mám ještě nakódováno denní na mlhovky (50%), ale mám pocit, že s tím to ještě tenkrát fungovalo. Má někdo zkušenost? Díky předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Za mě rada, jeď k rolbařovi, měl jsem také nefunkční comg home ikdyž v maxiku jsem nastavil jakykoliv čas a dal spínače do polohy auto tak to stejně nešlo. Mám taky nakodovany mlhovky na 50%.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.