michal236 Vloženo 13. Říjen 2013 Vloženo 13. Říjen 2013 Zdravím pánové, dokázal by mi někdo potvrdit mojí teorii. Mám dvojkovku, která byla původně osazena halogenovými světlomety. Již z výroby je originální světelný/dešťový senzor a s tím spojená funkce Coming & Leaving home. Nyní došlo na výměnu za origo čočkový xeny a s tím samozřejmě spojené nakódování. Od té doby mi ale tato funkce nefunguje. Přitom když se podivám přes diagnostiku tak vše je v kódování zatrženo jak má být.Na maxíku tuto funkci vidím a ať dám čas jakýkoliv tak nic. Moje teorie je taková, že v elektrice světel mi to hází do závad furt ambiente chybu naklápění světel a proto to určitě odpojí i soudružné funkce jako zrovna to coming a leave...Je to možné? Mám ještě nakódováno denní na mlhovky (50%), ale mám pocit, že s tím to ještě tenkrát fungovalo. Má někdo zkušenost? Díky předem Citovat
Tomas Krska Vloženo 14. Říjen 2013 Vloženo 14. Říjen 2013 Za mě rada, jeď k rolbařovi, měl jsem také nefunkční comg home ikdyž v maxiku jsem nastavil jakykoliv čas a dal spínače do polohy auto tak to stejně nešlo. Mám taky nakodovany mlhovky na 50%.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.