SUP1 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 To zase vymyslel nějakej inženýr z Kvasin, co neměl co na práci... Pánové, kdo bude frajer, vyloupne světlo v kastlíku před spolujezdcem a detailně vyfotí? Nějak mi to zůstalo rozpadlý v ruce a je to horší jak ježek v kleci, ta pružinka mě rozčiluje, páč nevím, jak tam původně byla... Po hodině hraní, jsem šel radši na pivo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 mám to stejný hledal jsem návod na internetu a nenašel, tak jsem to zatím vzdal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Dojeďte chlapci na sraz a ja vám to složím :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 14. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Že si teď děláš prdel? Není ani ještě jasné kde a kdy. Ještě řekni tajemství šéfkuchaře Koukej vzít foťák a vyfotit , nebo dát návod, od toho se tu ptám a od toho je tu fórum ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Oba dva jste měli možnost přijet minimalně na dva srazy takže bych moc o prdeli nemluvil :-) A jeto venku :-D :-D :-D Zítra to fotnu pokud nezapomenu jinak složite to neni sou jen dvě možnosti ja kto složit a jedna je správná :-) funkčnost vyskoušíš tak, že to připojíš na kablík :-) Je to fakt jednoduché :-) Jinak kde bude je jasné bude to Šumava ... a kdy je taky jasné Květen :-) Přesne datum se dozvime po novém roce :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 (editace) na další sraz a na šumavu rád pojedu! :-) jen bych byl rád, kdybych světýlko opravil dřív, čest tvým šikovným rukám kamaráde! Já na to nemohl zaboha přijít Editováno: 14. Říjen 2013, autor: brc.majkl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Zítra dám foto .. neměl bych zapomenout :-) A na Šumavě všici tři to můžeme probrat do detailu A konečně si poslechnu Supovou mjuzik v aute :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 jo, to bych si i já rád poslechl, to je pravda, musí mít rozhodně nejlepší audio, tak schválně Supe, to je výzva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 (editace) Snad to nebude mít daleko :kol-28: :kol-28: edit: jinak jen tak pro info já to na Šumavu mám 470 km +- autobus :-D Editováno: 14. Říjen 2013, autor: Airman64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tarantulas Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 Taky jsem to světýlko teď řešil, já sem se s tím taky hodinu s*ral a pak jsem se na to vykašlal. Vyřešil jsem to tak že jsem zajel na vrakáč a tam jsem si za 100,- vyloupl druhé. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 AIRMANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 14. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2013 tarantulas na to kápnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Jo jo, tentokrát slibuju, že na sraz dorazím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Zítra dám foto .. neměl bych zapomenout :-) A na Šumavě všici tři to můžeme probrat do detailu A konečně si poslechnu Supovou mjuzik v aute :-) Které zítra jsi myslel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Soráč :-) Já nestíhal.... Pokusím se to už fakt zítra fotnout ... Mám teď toho hodně pracuju na jedne věci která mě časově celkem drtí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 Levá strana Pravá strana Funkce kontaktu sepnuto = svítí Rozepnuto = nesvítí Áno funguje ot tak, že elektrický obvod prochází přes pružinku a po zatlačení na pacičku kastlíku se pružinka oddálí od kontaktu (Cu) a obvod se přeruší a nesvítí :-) Snad to takhle bude stačit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 21. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 To si piš kámo, že to stačí! Jsi bůh! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 :-D :-D Na srazu si můžem udělat zborku a rozborku něčeho jiného :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 21. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2013 bomba, teď už to jen nějak zkutit dohromady. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 22. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 (editace) Já už mám, fachá to, podle Airmanovo fotek to bylo za 5 minut hotové Editováno: 22. Říjen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďurih Vloženo 22. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2013 Airman Taky to zkusím zprovoznit. Od léta se mi to válí v kastlíku, už ani nevim proč. Asi jsem tam chtěl dát LEDku a rozpadlo se mi to nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 23. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2013 já si s tím hrál asi půl hodiny, nešlo mi napružit to pérko aby zase nevystřelilo. Ale fachá!!!!!!! :-) taková blbost a jak to potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samsung2223 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Nepamätá si niekto aká dlžka žiarovky tam má ísť ? Vďaka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 31. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2013 Je kratší než ta v SPZtce snad ti ta informace pomůže.. Viz. foto co jsem dal trošku na oko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.