Publikováno Říjen 14, 201311 r To zase vymyslel nějakej inženýr z Kvasin, co neměl co na práci... Pánové, kdo bude frajer, vyloupne světlo v kastlíku před spolujezdcem a detailně vyfotí? Nějak mi to zůstalo rozpadlý v ruce a je to horší jak ježek v kleci, ta pružinka mě rozčiluje, páč nevím, jak tam původně byla... Po hodině hraní, jsem šel radši na pivo...
Říjen 14, 201311 r Autor Že si teď děláš prdel? Není ani ještě jasné kde a kdy. Ještě řekni tajemství šéfkuchaře Koukej vzít foťák a vyfotit , nebo dát návod, od toho se tu ptám a od toho je tu fórum ne?
Říjen 14, 201311 r Oba dva jste měli možnost přijet minimalně na dva srazy takže bych moc o prdeli nemluvil :-) A jeto venku :-D :-D :-D Zítra to fotnu pokud nezapomenu jinak složite to neni sou jen dvě možnosti ja kto složit a jedna je správná :-) funkčnost vyskoušíš tak, že to připojíš na kablík :-) Je to fakt jednoduché :-) Jinak kde bude je jasné bude to Šumava ... a kdy je taky jasné Květen :-) Přesne datum se dozvime po novém roce :-)
Říjen 14, 201311 r na další sraz a na šumavu rád pojedu! :-) jen bych byl rád, kdybych světýlko opravil dřív, čest tvým šikovným rukám kamaráde! Já na to nemohl zaboha přijít Upraveno Říjen 14, 201311 r od brc.majkl
Říjen 14, 201311 r Zítra dám foto .. neměl bych zapomenout :-) A na Šumavě všici tři to můžeme probrat do detailu A konečně si poslechnu Supovou mjuzik v aute :-)
Říjen 14, 201311 r jo, to bych si i já rád poslechl, to je pravda, musí mít rozhodně nejlepší audio, tak schválně Supe, to je výzva
Říjen 14, 201311 r Snad to nebude mít daleko :kol-28: :kol-28: edit: jinak jen tak pro info já to na Šumavu mám 470 km +- autobus :-D Upraveno Říjen 14, 201311 r od Airman64
Říjen 14, 201311 r Taky jsem to světýlko teď řešil, já sem se s tím taky hodinu s*ral a pak jsem se na to vykašlal. Vyřešil jsem to tak že jsem zajel na vrakáč a tam jsem si za 100,- vyloupl druhé.
Říjen 20, 201311 r Autor Zítra dám foto .. neměl bych zapomenout :-) A na Šumavě všici tři to můžeme probrat do detailu A konečně si poslechnu Supovou mjuzik v aute :-) Které zítra jsi myslel?
Říjen 20, 201311 r Soráč :-) Já nestíhal.... Pokusím se to už fakt zítra fotnout ... Mám teď toho hodně pracuju na jedne věci která mě časově celkem drtí :-D
Říjen 21, 201311 r Levá strana Pravá strana Funkce kontaktu sepnuto = svítí Rozepnuto = nesvítí Áno funguje ot tak, že elektrický obvod prochází přes pružinku a po zatlačení na pacičku kastlíku se pružinka oddálí od kontaktu (Cu) a obvod se přeruší a nesvítí :-) Snad to takhle bude stačit :-)
Říjen 22, 201311 r Autor Já už mám, fachá to, podle Airmanovo fotek to bylo za 5 minut hotové Upraveno Říjen 22, 201311 r od SUP1
Říjen 22, 201311 r Airman Taky to zkusím zprovoznit. Od léta se mi to válí v kastlíku, už ani nevim proč. Asi jsem tam chtěl dát LEDku a rozpadlo se mi to nebo co
Říjen 23, 201311 r já si s tím hrál asi půl hodiny, nešlo mi napružit to pérko aby zase nevystřelilo. Ale fachá!!!!!!! :-) taková blbost a jak to potěší
Říjen 31, 201311 r Je kratší než ta v SPZtce snad ti ta informace pomůže.. Viz. foto co jsem dal trošku na oko :-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.