Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

To zase vymyslel nějakej inženýr z Kvasin, co neměl co na práci...

Pánové, kdo bude frajer, vyloupne světlo v kastlíku před spolujezdcem a detailně vyfotí?

Nějak mi to zůstalo rozpadlý v ruce a je to horší jak ježek v kleci, ta pružinka mě rozčiluje, páč nevím, jak tam původně byla...

Po hodině hraní, jsem šel radši na pivo... :kol-32:

post-79770-0-97222400-1381747990_thumb.j

mám to stejný :D hledal jsem návod na internetu a nenašel, tak jsem to zatím vzdal

Dojeďte chlapci na sraz a ja vám to složím :kol-28: :kol-28:

• Autor

Že si teď děláš prdel? Není ani ještě jasné kde a kdy. Ještě řekni tajemství šéfkuchaře

Koukej vzít foťák a vyfotit :kol-148:, nebo dát návod, od toho se tu ptám a od toho je tu fórum ne?

Oba dva jste měli možnost přijet minimalně na dva srazy takže bych moc o prdeli nemluvil :-) A jeto venku :-D :-D :-D Zítra to fotnu pokud nezapomenu jinak složite to neni sou jen dvě možnosti ja kto složit a jedna je správná :-) funkčnost vyskoušíš tak, že to připojíš na kablík :-) Je to fakt jednoduché :-)

Jinak kde bude je jasné bude to Šumava ... a kdy je taky jasné Květen :-) Přesne datum se dozvime po novém roce :-)

na další sraz a na šumavu rád pojedu! :-) jen bych byl rád, kdybych světýlko opravil dřív, čest tvým šikovným rukám kamaráde!  Já na to nemohl zaboha přijít :kol-35:

Upraveno od brc.majkl

Zítra dám foto .. neměl bych zapomenout :-) A na Šumavě všici tři to můžeme probrat do detailu ;) A konečně si poslechnu Supovou mjuzik v aute :-)

jo, to bych si i já rád poslechl, to je pravda, musí mít rozhodně nejlepší audio, tak schválně Supe, to je výzva :)

Snad to nebude mít daleko :kol-28: :kol-28: :kol-28: :kol-28:

edit: jinak jen tak pro info já to na Šumavu mám 470 km +- autobus :-D

Upraveno od Airman64

Taky jsem to světýlko teď řešil, já sem se s tím taky hodinu s*ral a pak jsem se na to vykašlal. Vyřešil jsem to tak že jsem zajel na vrakáč a tam jsem si za 100,- vyloupl druhé.

tarantulas na to kápnul

• Autor

Jo jo, tentokrát slibuju, že na sraz dorazím :kol-28::kol-31:

• Autor

Zítra dám foto .. neměl bych zapomenout :-) A na Šumavě všici tři to můžeme probrat do detailu ;) A konečně si poslechnu Supovou mjuzik v aute :-)

Které zítra jsi myslel? :kol-27:

Soráč :-) Já nestíhal.... Pokusím se to už fakt zítra fotnout ... Mám teď toho hodně pracuju na jedne věci která mě časově celkem drtí :-D

Levá strana

post-41104-0-49464200-1382360512_thumb.j

Pravá strana

post-41104-0-53728900-1382360506_thumb.j

Funkce kontaktu sepnuto = svítí

Rozepnuto = nesvítí

Áno funguje ot tak, že elektrický obvod prochází přes pružinku a po zatlačení na pacičku kastlíku se pružinka oddálí od kontaktu (Cu) a obvod se přeruší a nesvítí :-) Snad to takhle bude stačit :-)

post-41104-0-24729500-1382360508_thumb.jpost-41104-0-03444500-1382360510_thumb.j

• Autor

To si piš kámo, že to stačí! Jsi bůh!  :worthy

:kol-24::kol-27:

:-D :-D Na srazu si můžem udělat zborku a rozborku něčeho jiného :-D

• Autor

Já už mám, fachá to, podle Airmanovo fotek to bylo za 5 minut hotové

Upraveno od SUP1

Airman  :kol-47:

Taky to zkusím zprovoznit.

Od léta se mi to válí v kastlíku, už ani nevim proč. Asi jsem tam chtěl dát LEDku a rozpadlo se mi to nebo co  :kol-32:

já si s tím hrál asi půl hodiny, nešlo mi napružit to pérko aby zase nevystřelilo. Ale fachá!!!!!!! :-) taková blbost a jak to potěší

• 2 týdny později...

Nepamätá si niekto aká dlžka žiarovky tam má ísť ? Vďaka :kol-32:

Je kratší než ta v SPZtce snad ti ta informace pomůže.. Viz. foto co jsem dal trošku na oko :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.