Říjen 31, 201311 r Snád to bude tá 31mm A ešte dlžka tých žiaroviek čo sú nad dverami vzadu a vpredu v clonítku ?
Říjen 31, 201311 r na 4 straně asi 5 nebo šestej příspěvek jsem to dopodrobna rozepisoval, vzadu pokud máš alarm s pohyb čidlem, tak je problém, jinak k clonám sufit 36mm, však se to dočteš v tom odkazu http://forum.skodahome.cz/topic/123697-%C5%A1%C5%A5upovo-white-superb%C3%A9%C4%8Dko/page-4 Upraveno Říjen 31, 201311 r od Doktorone
Prosinec 6, 201311 r Ahojte, tak nakoniec som nato doplatil aj ja, zrazu sa mi to rozletelo v ruke . Polhodiny som sa s tým babral až mi pomohla pinzeta a troška kľudu .Teraz otázka, to tam mám naspäť len nacvaknúť do diery ? Posielam fotku s dierkou v tej páčke, slúži na niečo ? Ďakujem.
Prosinec 6, 201311 r Ta dirka nema nanic vliv... Jen to tam narvi a mrkni se jestli ti to zhasíná když zavřeš kastlík... jestli nezhasíná tak si to složil špatně a můžeš skládat znova :-)
Duben 12, 201411 r Díky moc, tento návod mě fakt helf =) Taky jsem se s tím drbal dlouho a nevěděl jak to složit dohromady, ještě jednou díky
Červenec 8, 201510 r Tohle je fakt divný světýlko!! Mé to spína ale obracene. Tzn. Při zavření dvířek se to paci na druhou stranu a nezhasne. Fakt vynález hergot
Červenec 12, 201510 r Tak supíci, koukal jsem tady na návod a vzdal jsem to... Měl jsem navíc origo světýlko do dveří tak jsem ho tam dal a přesně tam pasuje... dal jsem tam LEDku a eletriku jsem si natáhnul z popelníku a sviti to když rozsvítím světla... a neprosvicuje to když je kasliku zavřenej... možná prasarna, ale u mně spokojenost
Červenec 13, 201510 r Ono to není tak těžké, jen ta pružina je mrcha, musí se při zasazovani otočit nebo-li navinout, aby byla napružená
Červenec 13, 201510 r Autor To Láďa. To je také řešení. Je důležité, aby tam ale byla fakt ta ledka. Pokud by tam byla normální žárovka, celé by se to roztavilo teplem a udělalo paseku
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.