Přejít na obsah

Johny86

Facebook Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Johny86

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Díky moc, tento návod mě fakt helf =) Taky jsem se s tím drbal dlouho a nevěděl jak to složit dohromady, ještě jednou díky
  2. Takže o víkendu jsem namontoval světla, dovnitř jsem dal LED žárovky a paráda - už si frčím. Je pravda, že u jedné LEDky byl trochu hlučnější ventilátor, ale až se zaběhnul, tak už je potichu.... Jinak jak jsem obdržel světla, tak jsem si všimnul, že v jednom světlometu byl vyskočený kloubový mechanizmus a v druhém byly skřípnuté dráty. Tak jsem to reklamoval a dostal jsem 300Kč nazpět. Výdechy světlometu jsem jsem zaslepil tavným lepidle, aby se mě tam nedostával bordel. Určitě někdo namítne, že je zaděláno na mlžení světlometů atd... Podle mě ne, pokud to skládáte při relativní nízké vlhkosti, tak by se to mlžit nemělo. Zatím je to pravda :-D
  3. SUP1 : Po mega pátrání, obvolávání všech známých i neznámých se mě podařilo sehnat světlomety Hella za 3 456kč/ks s DPH, bez dopravy. To už se dá ne?? =)
  4. SUP1: každý kus má odběr 30W, největší výhodou je vyšší účinost a ventilátor, který ochlazuje parabolu
  5. Homologace žádná, na STK ji neviděli, je za čočkou. Cena za set je nyní 1600kč s dopravou. Jinak jsem ji kupoval zhruba za 1500Kč s dopravou před intervencí centrální banky.
  6. SUP1: Jsem po halogenové s LED uvnitř. Na pikčru jsou vyfocené ty LED potkávačky. Mají svoji elektroniku. Svítivost 1800lm je fakt dost dobrá dle mého.
  7. vick : tak pro tento případ to mám vymyšlené, nejvíce se samozřejmě vypalují paraboly potkávaček a mlhovek, protože tyto paraboly mají ostrý rádius - je proste více uzavřená, proto jsem koupil LED potkávačky. LEDky jsem otestoval a subjektivní svítivost je více než dostačující.
  8. Koupě nových je až to poslední. Zkusím to vybastlit tj. vyleštit, pokud se to nepodaří tak to dát pochromovat - samozřejmě s ohledem na cenu. Rozposlal jsem pár poptávek. Pokud jsem hledal dobře, tak pochromování 2 parabol + 1 rámečku vyjde na 3450,- Kč. Při této ceníkové ceně na netu jsem skoro spadnul ze židle . Kdyby se mě to náhodou podařilo, dám sem fotky a vysvětlení, jak se to povedlo, pro ostatní. špatně jsi hledal, dělá to nějakej kluk na dieselpower, za obě čočky xenon na octavii jsem platil 1200/pár. na octávku šli lehce přišroubovat, nemusela se rozdělávat parabola.
  9. Díky, Doktorone za tvůj koment, díval jsem se ten odkaz a přímo jak to renovovat nebo čím, tam není... Koupě nových světel je až to poslední co zkusím ;-). Nejlevnější světla co jsou kolem 4tis/ks bez ostřikovače, xenonu atd... Takže cena více než absurdní.
  10. Čau pánové, Nenašel jsem tu nikde odpověď na svůj malý problém. V těchto dnech renovuji přední světlomety. Už je mám rozebraný a došel jsem na to, že za čočkou je parabola matná. Nemáte náhadou postřehy, nápady nebo rady - jak tento problém vyřešit? Neznáte nějakou barvu ve speji nebo něco čím se to zaručeně vyleští? Díky předem za všechny rady.
  11. Taky přihodím svoji trošku do mlýna. V toto zimní - nezimní období jezdím s dlouhodobou spotřebou 6,7l trasu Hodonín - Vracov - Zlín. Asi 50%město a 50% okresky. Nemám chiptuning jen zimní clonu :-D
  12. Jen teorie: špatný přístup vzduchu - zasrané sání od EGR, tím pádem méně vzduchu ve válci se kompenzuje větším množstvím paliva.
×
×
  • Vytvořit nový...