SUP1 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Já přidám opěrky: http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/23-1-LCD-monitory-s-prehravaci/128-2-LCD-v-hlavovych-operkach Tak jsem na Tebe zvědav. Určitě to bude ale chtít pořádně multimediální radio.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 No to já jsem taky zvědav .. A vy máte celokůži ? Jak se v tom sedí ? brc.majkl: Takže myslíš, že ty zadní sedačky takové neseženu ? :/ To mě celkem štve. Nechci moc superba upravovat zvenku, spíše jsem se chtěl zaměřit na ještě větší komfort. SUP1: děkuju, tam by se dalo něco vybrat .. ale zkusím si zajet do škody .. případá mi že ty obrazovky jsou origo (na tom jednom obrázku je patrné, že na obrazovkách je znak škody) tak se zkusím zeptat na cenu - se zase vyvrátím jak minule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Nesmysl kupovat skodovacky a pokud ti je sezenou, bude to ranec a grafika srovnatelna s dx V kuzi se sedi dobre, nekdo se v tom poti,ale to zalezi na kazdym. Vzdyt tam nejde jen o zadni sedacky, ale i o predni spolujezdcovu, nebo ten otvor do sedacky pro sklopeni chces vyriznout flexou? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 mě jde především o ty zadní sedačky, jestli seženu ten střední sklápěný konferák a v tom dřevě nebo co to tam je .. přední sedačku určitě flexou řezat nechci . Ale když neseženu ten zadek, tak až na obrazovky se do přestavby pouštět nebudu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 7. Květen 2014 Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 Fakt nesehnatelne. Jinak ta zadni lavice cela je v celokuzi a rikal jsi, ze mas ty polokuzi a ze chces menit jen zadek. Tobe by nevadilo kdybys mel zadni jiny nez predni? Chces se hnat za super extra vybavou, ale toto ti nevadi? Napred nad tim fakt zapremyslej, ujasni si co chces a pak se ptej nebo kup papalas faro a nemusis nic predelavat Jeste jsem ten zadek s timto stokem nevidel abych se priznal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 7. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2014 ja jsem přece nikde neřekl že chci předělávat jenom zadek .. já jsem řekl, že sehnat tenhle zadek je pro mě podmínkou proto, abych se pustil do překopávky komplet - nebudu si dávat celokůži bez toho, aniž bych sehnal takový zadek s tím konferákem .. já jsem s polokůží naprosto spokojen .. proto z tohohle důvodu nebudu přece dávat celokůži bez toho, aniž bych věděl, že mám tenhle zadek když to chci dělat hlavně kvůli němu .. takže nevím, proč tady narážíš na to, abych si ujasnil to co chci když to celou dobu vím .. je to pro mě pouze podmínkou jinak prostě když to neseženu koupím jenom televize do opěrek, dám přední navi a hotovo .. bez výklopu na nohy ze sedačky spolujezdce se klidně obejdu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 (editace) ja jsem přece nikde neřekl že chci předělávat jenom zadek .. já jsem řekl, že sehnat tenhle zadek je pro mě podmínkou pro to, abych se pustil do prekopavky kompletTak tohle jsi nikde nerekl jak tu pises brc.majkl: Takže myslíš, že ty zadní sedačky takové neseženu ? :/ mě jde především o ty zadní sedačkyHned 2x to pises trochu jinak, ale nechame to byt Editováno: 8. Květen 2014, autor: brc.majkl 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 byla tam otázka jestli seženu ty zadní sedačky .. a že mi jde především o ně (konfrerák) jinak se do té přestavby nebudu pouštět .. za 1 chytat se slovíčkaření a za druhé rypat kvůli takovým prkotinám .. tohle si myslím nemáme zapotřebí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 celokuze je napicu :-D v lete pali jak svine a v zime studi, ale s vyhrevem je to ok za minutku 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Ja len nechápem na čo by si menil celé zadné sedačky? Ten stolík je dalsia varianta k skivaku / chladiacemu boxu, ci sa azda mýlim? Sanca zohnat to mozno nie je az taka mizerna ako ku*evsky drahá... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 no kdyby byla možnost neměnit celé zadní sedačky tak bych to uvítal kdyby šel koupit jenom ten stolek .. ale po pravdě až na tady ty fotky jsem na to ještě nikde nenarazil .. asi nezbyde nic jiného než se zajet zeptat do škody .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 Mne sa takisto takéto "hovadiny" páčia... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 no kdyby byla možnost neměnit celé zadní sedačky tak bych to uvítal kdyby šel koupit jenom ten stolek .. ale po pravdě až na tady ty fotky jsem na to ještě nikde nenarazil .. asi nezbyde nic jiného než se zajet zeptat do škody .. A videli jste to nekdy v realu? Ja jsem na tu fotku cumel jak puk 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Květen 2014 Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 (editace) To Dominik...: Teď už se ale vážně zeptám... Co opravdu chceš vyřešit? Nejdřív jsi řešil jako navi dopředu, pak monitory v opěrkách, pak kožené sedačky a teď konferenční stoleček? Každá tato věc bude něco stát. Bylo tu frajerů, který řešili různá "cingrlátka" a víš jak to vše skončilo? Nijak. Takže buď frajer, aspoň nějakou tuto věc udělej, vyfoť, poreferuj. Ale pěkně postupně... Řešíš toho moc najednou, čert aby se v tom vyznal Editováno: 8. Květen 2014, autor: SUP1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 jenom jsem tu dal ty fotky a protože jsem na to právě taky čuměl jak puk a začlo to otázkama ceny .. že je to zajímavé .. nezajímá mě kdo tady co psal přede mnou .. co chci určitě je navi dopředu + obrazovky v opěrkách a ten stolek .. já do superba vrážím celou dobu dost peněz auto je v bomba stavu .. chci zachovat limuzínský styl ne žádného sporťáka (na autě budou max. mračítka a decentní, kufrová lišta aby to nebylo jako každý superb na cestách) .. takže mě se prostě líbí takovéhle dodělávky interiéru a zajímá mě to prvně z hlediska dostupnosti a ceny .. podle toho se rozhodnu, co tam půjde a co nepůjde .. Já do superba investuju celou dobu a hodlám v tom pokračovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 8. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2014 A videli jste to nekdy v realu? Ja jsem na tu fotku cumel jak puk právěže neviděl a proto jsem to tady dal jestli s tím někdo z Vás nemá nějaké zkušennosti, viděl to na autě nebo někde k sehnání .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 zbytecnosti ktere prd vyuzijes. to chces koukat za jizdy na film ? nebo jen pro posadku? To sis mohl koupit rovnou bmw nebo audi rovnou s timhle vsim a vyslo by te to tak samo jako dodelani na superba 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 Já bych k takovéto úpravě potřeboval hlavně šoféra, abych si to na těch zadních sedačkách užil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 9. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 já to chci hlavně pro posádku .. když točím prahu nebo brno bude to pro ně pohodlnější .. Nechci audinu ani bmw .. ty auta se serou a serou a superb je srdckovka .. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 9. Květen 2014 Sdílet Vloženo 9. Květen 2014 to Dominik: chlape zajímavé,taky jsem to ještě neviděl a ani neslyšel.Možná bude nejlepší se poptat přímo ve škodovce a nebo jim poslat ty obrázky s dotazem.Pokud byses k tomu dorval tak budeš asi jediný.Klobouk dolů.Drž se a ať se dílo podaří. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 10. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 To vick: v úterý budu mít auto z5 teď jsem tam dával komplet tlumiče, decentní kufrovou lištu a mračítka a už půjdu asi na interiér takže chystám se do škody prvně osobně a uvidíme co mi řeknou .. budu tady informovat .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 10. Květen 2014 Sdílet Vloženo 10. Květen 2014 jsem zvědavej co řeknou na ten stolek 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Květen 2014 Sdílet Vloženo 12. Květen 2014 No co řeknou... Že to neumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik Malina Vloženo 26. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 Tak že-prý se mám obrátit na Bolku že mi to nezjistí .. Má s tím někdo zkušenost ? jejich email nebo něco ? děkuju ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 26. Květen 2014 Sdílet Vloženo 26. Květen 2014 tel: +420 326 811 111 e-mail: info@skoda-auto.cz 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.