OloZX6R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 http://auto.bazos.cz/inzerat/288415/Skoda-...TAL-HAVARKA.php tak neco co sem nasel na bazos.cz jakej je odhad ceny vsech dilu? To je snad neopravitelný,,, takhle rozmaštěný auto jsem už dlouho neviděl, musela by se koupit nová kastle, spousta dílů, vypadá to i na motor,,,tohle auto pude na 99,9% na díly a papíry, takže varování pro všechny, hlídejte si černý krátký fábky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 21. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Září 2006 jj....vypadá to stříbrně a je to napsaný še je to šedá...prostě hustý.....viď OLO... tak tak,,, příště jedu bez zadních sedaček a odlehčenej,,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 http://auto.bazos.cz/inzerat/288415/Skoda-...TAL-HAVARKA.php tak neco co sem nasel na bazos.cz jakej je odhad ceny vsech dilu? To je snad neopravitelný,,, takhle rozmaštěný auto jsem už dlouho neviděl, musela by se koupit nová kastle, spousta dílů, vypadá to i na motor,,,tohle auto pude na 99,9% na díly a papíry, takže varování pro všechny, hlídejte si černý krátký fábky... na dily? no nevim,papiry to jo ale ty dily nevim nevim jesi je neco funkcniho,leda tak sedacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 jo dobry tak filtr mozna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 22. Září 2006 Sdílet Vloženo 22. Září 2006 jo tak bez sedaček????tak to já nechávám kastli toť vše...budu sedět na rybářský stoličce.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 30. Září 2006 Sdílet Vloženo 30. Září 2006 jo tak bez sedaček????tak to já nechávám kastli toť vše...budu sedět na rybářský stoličce.. nebo na rezervě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.