Dzonti Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) Ahoj,nejde přímo o OII. Ale vím,že tu je mnoho zkušených lidi co tomu rozumí a snad mi řeknou kde je chyba.. V příloze je video,které ukazuje nepříjemné pískání od řemene. Když na řemen naliji kapku vody zvuk zmizí. Kde může být chyba?? díky za každou radu..snad z toho videa něco poznate http://uloz.to/xJRcdRu2/20131015-130052-mp4 zapomněl jsem uvést,že rozvody byly dělány před 40 tisici km a řemen před 15 tisici.. Editováno: 15. Říjen 2013, autor: Dzonti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 15. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 Ahoj, pokud vim, tak řemen má drážky (zářezy). Ty se časem opotřebjí, řemen má vůli a začne pískat. To samý bude delat řemen i když bude více vytahaný. Na 99% jsem si jistý, že když vyměníš řemen problém zmizí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzonti Vloženo 15. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2013 (editace) zapomněl jsem uvést,že rozvody byly dělány před 40 tisici km a řemen před 15 tisici.. tak opotřebením by to snad být nemělo.. Editováno: 15. Říjen 2013, autor: Dzonti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.