palo-1 Vloženo 17. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Zdravím, chci se zeptat jestli jste se někdo nesetkal s touto závadou? Nastartuju Fabku chci se rozjet a cca po 3m se mi rozsvítí kontrolka EPC i kontrolka motoru a auto přestane reagovat na plynový pedál... Na Vagu bylo auto před touto závadou a nehlásilo nic, jen závadu na EGR ventillu, ale žádná kontrolka nesvítila... Nevíte v čem by mohla být závada? Jde o Fabii 1.4 16V 55kw r.v.2002. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palo-1 Vloženo 17. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2013 Tak mám další poznatek.. Po cca 2h jsem auto nastartoval znova, EPC a kontrolka motoru svítily opět, ale auto začlo reagovat na plyn. Ale tím způsobem že po krátkém sešlápnutí plynu vyletěly cca k 3tis a pak se pomalu vracely k 1500ot. kde zůstaly stát a držely volnoběh... Opravdu podivné chování, buď neraguje na plyn vůbec, nebo reaguje tímto divným způsobem... Co s tím může být? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.