hevex Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Čau potřeboval bych zjistit od kterého roku se dávaly do Octávky motory 1.9 tdi 96kw díky nikde jsem tohle nenašel. Jinak hodilo by se ,aby tady někdo vypsal nějaký článek co se od jakého roku dávalo do octávek hodně by to pomohlo a nejen mně. Snad už to jinde není nic jsem nenašel předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hevex Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Čau potřeboval bych zjistit od kterého roku se dávaly do Octávky motory 1.9 tdi 96kw díky nikde jsem tohle nenašel. Jinak hodilo by se ,aby tady někdo vypsal nějaký článek co se od jakého roku dávalo do octávek hodně by to pomohlo a nejen mně. Snad už to jinde není nic jsem nenašel předem díky Snad bude někdo ochotný něco tady vypsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 (editace) Člověče, hevexi, za prvé necituj předchozí příspěvek, a tuplem ne, když je navíc tvůj. Za druhé (a to souvisí s předchozím) edituj svůj příspěvek! Za třetí - co název vlákna? Kdo z něj má poznat o co ti jde? Tři porušení pravidel v jednom vlákně... Stačilo zagooglit: http://www.auto.cz/vykonny-ale-drahy-1-9-tdi-96-kw-nyni-i-pro-octavii-18058Edit: motor ASZ je v OI od 12/2002 Editováno: 20. Říjen 2013, autor: Pawouk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hevex Vloženo 20. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Člověče, hevexi, za prvé necituj předchozí příspěvek, a tuplem ne, když je navíc tvůj. Za druhé (a to souvisí s předchozím) edituj svůj příspěvek! Za třetí - co název vlákna? Kdo z něj má poznat o co ti jde? Tři porušení pravidel v jednom vlákně... Stačilo zagooglit: http://www.auto.cz/vykonny-ale-drahy-1-9-tdi-96-kw-nyni-i-pro-octavii-18058 Edit: motor ASZ je v OI od 12/2002 Omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 20. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2013 Hele, a teď to ocituješ znovu? Nauč se odpovídat. Používej pole pro odpověď na spodním konci stránky,nebo tlačítko "Odpovědět" umístněné vpravo nahoře. NEPOUŽÍVEJ tlačítko CITOVAT na přímou odpověď! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.